Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 15, 2015

Rihanna sajátos stílusa hatással van a divatra

A nyolcszoros Grammy-díjas énekesnőről kevesen tudják, hogy ő Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca. Ami pedig öltözködését illeti, a világsztár sajátos stílussal rendelkezik.
Akárcsak a zenében és az élet más területein, Rihanna egyedi, önálló véleménnyel van a divatról is. Ha megnézzük RiRi utcai viseleteit, akkor sapkák és hajpántok tömkelegét, farmer- valamint óra-mániáját figyelhetjük meg. A világhírű énekesnő emellett gyakran hord bőszárú nadrágokat, kedvenc tónusa pedig alighanem a fehér és a fekete lehetnek. Emellett tucatnyi alkalommal láthatjuk a sztár kockahasát is, hiszen a csillag imádja a haspólókat.
"Rihanna az elmúlt esztendők divatjának egyik legizgalmasabb nagykövete, aki óriási hatással van az egész iparágra." - jelentette ki korábban a CFDA vezérigazgatója, Steven Kolb.
Rihanna sajátos stílusa még a River Island márkáját is megihlette, hiszen a divatház dizájnerével, Adam Salmannel közösen egy kollekciót is létrehozta…

Szülinap dömping a VOLT nyitónapján

Szülinap dömping a VOLT nyitónapján Idén is egy nappal korábban, már június 30-án délben megnyitja kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, ahol öt színpadnál várja program a látogatókat A kínálat valóban ünnepinek ígérkezik, ugyanis több zenekar is kerek évfordulóval érkezik Sopronba. A Nagy VOLTos Szülinapra napijegyek váltatók, a bérleteseknek pedig ajándék ez a nap.
Több sztárvendéggel közösen lép színpadra a 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartell. Zana Zoli és csapata törzsvendégnek számít a VOLTon. A frontember nem kizárólag fellépőként jár a fesztiválra, minden évben akadnak programok, amelyek miatt pár napot Sopronban tölt. Idén - minden bizonnyal - a Motörhead és Slash miatt is számíthatunk a jelenlétére a nyitóapot követően. A HS7 ugyancsak 20 éves szülinapi, s egyben a Telekom VOLT Fesztivál közönségétől búcsúzó koncerttel érkezik Sopronba. Az idén augusztustól “tevékenységét átmenetileg felfüggesztő” csapat már a fesztivál kezdeti éveiben is törzsvendég volt a VOLTon.…

Műfajok finom keveredése az idei Pilvakeren

Magával ragadó, elgondolkodtató show és különböző műfajokból érkező előadók az idei Red Bull Pilvakeren. A nem mindennapi produkció március 15-én dupla előadással, dupla teltházzal került megrendezésre az Erkel Színházban.


Izgalmas érzés az, amikor a színházi tekintély és a rap műfaj találkozik. A színpadon tisztelgő (talán már-már megilletődő) előadók és a baseball sapkás srácok a nézőtéren, mind-mind a klasszikus költészet előtt emelik létező és nem létező fejfedőjüket. Amíg Fluor Tomi, Kiss Ádám, valamint Kautzky Armand több éve erősíti a csapatot, addig Szabó Simon, Halott Pénz, Singh Viki és Papp Szabi újoncokként állták meg helyüket a Szavak Forradalmában. Az estét Kiss Ádám nyitotta meg remek, sajátos humorával, aki bebizonyította, hogy emlékezni bizony vidáman is lehet.
A tucatnyi felcsendült költemény közül egyszerűen ki kell emelnünk néhányat, különös tekintettel a friss átiratokra, amelyekből ebben az esztendőben akadt bőven! Az egyik legnagyobb sikert a Légy csak magad j…

Teltházas elnöki bulit csapott a Wellhello

A Fluor Tomi és Diaz alkotta formáció Győr és Debrecen után Budapesten is teltházas közönség előtt léphetett fel. A srácok ezúttal az Akváriumot vették be, hogy megmutassák milyen is egy igazán elnöki buli.

A srácok márciusban indultak első turnéjukra, amely keretein belül zenélnek többek között Sopronban, Miskolcon és Debrecenben. A budapesti állomásra 20 perccel azután, hogy megnyitotta jegyárusító hálózatát az Akvárium Klub, minden elővételes jegy elkelt. A közönségnek tehát nagyon kellett kapkodnia ahhoz, hogy ott lehessen az első fővárosi koncerten. Előzenekarként a Sirvive forrósította fel a hangulatot a NagyHallban, akik után nem volt nehéz frenetikus bulit csinálni. Tomiék azonban feltették az i-re a pontot!

A tavalyi év egyik legnagyobb slágere lett a Rakpart, de hatalmas népszerűségnek örvendett a formáció második száma, az Apuveddmeg is. Ezután kis csönd következett, de a fiúk persze nem tétlenkedtek, több számon is dolgoztak, amelyeket a turné indulása előtt hetekkel, napo…