Ugrás a fő tartalomra

Csütörtökön ismét a legtehetségesebb nőket díjazza a GLAMOUR

30 jelölt, 55 ezer szavazat, 800 vendég, mintegy 500 Facebook-poszt – holnap startol a GLAMOUR Women of the Year 2016, amely nem csupán megújult helyszínnel, kategóriákkal és kisfilmekkel, de egy szelfiszobával is várja meghívottjait. A népszerű női magazin idén is a nők ünneplésére helyezi majd hangsúlyt, ahol a legjobb színésznő, énekesnő, divattervező, kiegészítőtervező, lakberendező és közösségimédia-sztár mellett, társadalmi felelősséget vállalva egy újabb hazai hősnőt is díjjal jutalmaz a lap szerkesztősége.

Nyolcadik alkalommal is legördül a 20 méteres pink szőnyeg, ahol a hazai divat- és médiavilág ismert alakjai ismét legjobb szettjeikben mutathatják meg magukat. Ezúttal a Várkert Bazárba költözik a külföldi színvonalat idéző GLAMOUR Women of the Year, amely évről évre új koncepcióval, de változatlan főüzenettel nyitja meg kapuit.

„A lényeg minden évben ugyanaz: a nőket ünnepeljük. Szeretnénk reflektorfénybe vonni a tehetséges magyar nőket. A pink szőnyegen évről évre felbukkannak ismert emberek is, akik csodás ruhakölteményekben pózolnak. Természetesen idén is fontos célunk, hogy a szépséget és a divatot is ünnepeljük ezen az estén” – kezdte Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője, aki az idei év két új kategóriájának koncepciójáról is mesélt: „A kor szellemének megfelelően úgy éreztük, a digitális média teljesen megváltoztatta az életünket. Sokan még csak kapkodják a fejüket, vannak azonban olyan magyar hölgyek, akik kitartó, profi munkával elképesztő követőtábort építettek fel az elmúlt években. Itt az ideje, hogy őket is a pink szőnyegre csábítsuk. Szintén új kategória „Az év lakberendezője” is. A trendek ugyanolyan erőteljesen befolyásolják a környezetünk dizájnját is, mint amennyire a ruhatárunkat. Fantasztikus dizájnereket mutatunk be, akik mindenkit inspirálnak majd egy kis tavaszi lakásfelújításra”.

Egyetlen szobrocskának sorsáról minden évben a magazin vezetése dönt, így a 2016-os hősnőnek járó elismerést a Greenpeace képviselője kapja.

„A társadalmi felelősségvállalás kérdése nagyon fontos a számunkra is, mint ahogy véleményem szerint minden divatos, sikeres cégnek. Idén a GLAMOUR szerkesztősége Kaufer Virágnak, a Greenpeace képviselőjének adja át Az év hősnője díjat. Mi, a magazin szerkesztői maximálisan egyetértünk azzal az üzenettel, amivel az aktivisták a pink szőnyegre lépnek majd: There is no Planet B. Azaz nincs egy B bolygó, amire mindannyian átköltözhetnénk, ha a Föld már lakhatatlanná válik” – tette hozzá Maróy Krisztina.

Pár nap és hamarosan kiderül, hogy az olvasók szavazatai alapján 2016-ban kik nyerték el a hat kategória legjobbjainak járó címet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos