Ugrás a fő tartalomra

Felemelő élmény Molnár Tamás és Szekeres András közös szerzői estje!

Amikor tavaly májusban először jártam Molnár Tamás szerzői estjén és együtt hallhattam őt Szekeres Andrással, alig vártam, hogy egyszer előrukkoljanak egy közös dallal, vagy koncerttel. Nos, az utóbbi megvalósult, mégpedig szerda este az A38 hajóján.


Nem is akárhogy, hiszen ismét egy igazán különleges élményben lehetett részük mindazoknak, akik ellátogattak a szórakozóhelyre. A két előadó igen ütős repertoárral készült, ami nem csoda, hiszen ha jó dalról van szó, akkor egyiküknek sem kell a szomszédba menni. Mindketten zseniális szerzők, énekesek, és felemelő volt egy kisebb csokorban megkapni, élvezni alkotásaikat. Ezen a szerzői esten olyan saját dalok csendültek fel, mint a Más ölel át (AFC), a Hazudni muszáj (Junkies), vagy éppen az Úgyis isten tudja jobban (Szekeres). Az amúgy is gazdag műsort pedig olyan vendégekkel tuningolták, mint Müller Péter Sziámi, Czutor Zoli, vagy éppen Papp Szabi. Számomra az egyik legfelemelőbb pillanat az volt, amikor Tomi Papp Szabival együtt adta elő a Soerii & Poolek Vaddisznó című nótáját. Iszonyatosan durva energiák, zseniális hangok, és lenyűgöző dalok. Külön megjegyeznénk Tamás kapcsán, hogy lehengerlő az, hogy minden szerzői estjén képes megújulni, és energiát átadni a közönségnek. Minden művésznek köszönet az élményért! Sok ilyet még!
Szöveg, képek: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos