Ugrás a fő tartalomra

Bejelentették a 25. Movie Awards díjátadóit és fellépőit

Az MTV bejelentette az első világsztárokat, akik biztosan jelen lesznek a kasszasiker filmeket és rajongóikat ünneplő MTV Movie Awards 25. jubileumi gáláján. A fellépő Ariana Grande és Halsey mellett díjátadóként lép színpadra A Vadász és a Jégkirálynő stábja, Charlize Theron, Chris Hemsworth és Jessica Chastain, valamint Seth Rogen és Zac Efron a Rossz szomszédság 2-ből, Olivia Munn az X-men: Apokalipszisből és Gigi Hadid szupermodell is. A 25 éves díjátadón Will Smith-nek is fontos szerep jut, hiszen idén ő kapja az MTV Movie Awards Generáció-díját.

Will Smith kapja az idei MTV Movie Awards legnagyobb elismerését, a Generáció-díjat, amelyet korábban olyan színészek vehették át, mint Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, Reese Witherspoon, Ben Stiller, Adam Sandler, Sandra Bullock, Mike Myers, Tom Cruise és Jim Carrey. Will Smith a modern mozisztárok megtestesítője, aki a Függetlenség Napjával és a Bad Boys-zal szerzett globális ismertséget és népszerűséget. Azóta meghódította egész Hollywoodot olyan filmekkel, mint a Men in Black – Sötét zsaruk, az Ali, a Sérülés, A boldogság nyomában és a hamarosan mozikba kerülő Öngyilkos osztag.

Smith tizenhétszeres MTV Movie Awards jelölt és ötszörös győztes, többek között kétszer nyerte el a legjobb férfi alakításnak járó Arany Popcornt (2001 – Ali, 2008 Legenda vagyok). 1994-ben ő volt a díjkiosztó házigazdája, amikor a Veszélyes Elemek kapta a legrangosabb, Év Filmjének járó elismerést. A kategória idei jelöltjei között olyan kasszasikerek szállnak harcba, mint a Bosszúállók: Ultron kora, a Creed - Apolló fia, a Deadpool, a Jurassic World, a Star Wars: Az ébredő erő – amely 11 kategóriában esélyes az Arany Popcornra –, és a Straight Outta Compton. Az N.W.A. nevű hip-hop formáció igaz történetét feldolgozó film emellett az újdonságnak számító dokumentumfilm kategóriában is számíthat a győzelemre.


Az MTV emellett bejelentette az első sztárokat is, akik biztosan jelen lesznek az idén negyed évszázados gálán. Ariana Grande és Halsey fellépőként varázsolja majd el a közönséget: Grande legújabb albumának címadó dalát, a Dangerous Womant adja majd elő, míg Halsey A Vadász és a Jégkirálynő Castle című betétdalával áll a közönség elé. Eközben Charlize Theron, Chris Hemsworth és Jessica Chastain A Vadász és a Jégkirálynőből, Seth Rogen és Zac Efron a Rossz szomszédság 2-ből, Olivia Munn az X-men: Apokalipszisből és Gigi Hadid szupermodell díjátadóként lép majd színpadra. Theron azonban az Arany Popcorn átadása mellett győztesként is többször mikrofon elé állhat. Övé lehet többek között a legjobb verekedés, miután a Mad Max: A harag útjában Furiosaként Max-szel, vagyis Tom Hardy-val csapott össze, de ugyanezért a filmért a legjobb női alakításnak járó elismerés is az övé lehet. Utóbbi kategória esélyesei közt szerepel Jennifer Lawrence is a Joy-jal, aki Az éhezők viadala: A kiválasztott befejező részében nyújtott alakításával a legjobb hős kategóriában is összeméri népszerűségét Theronnal.

A 2016-os MTV Movie Awards házigazdái Dwayne Johnson és Kevin Hart lesznek. A műsort élőben közvetíti az MTV április 11.-én hajnalban, 01:30-tól. Ismétlés hétfő este 22:00-től a VIVA-n.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos