Ugrás a fő tartalomra

LOLA: „Most minden jó úgy, ahogy van!" Itt a Sose vagy egyedül klip! + Interjú!

Mostanság mintha valami megváltozott volna LOLA kisugárzásában, szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében. A fiatal énekesnő ma rukkolt elő legújabb klipjével, amelyet Sose vagy egyedül című, roppant fülbemászó számához készített. A videót Hötzl Gergely fényképezte, a forgatókönyv pedig Czoller Bencéhez kötődik!


Íme az interjú:

Nikkk: Iszonyatosan szép képvilágú, izgalmas, egyedi nézőpontú, szerintem mondhatjuk azt is, hogy világszínvonalú klippel jelentkezel. Mesélj nekünk, kikkel dolgoztál együtt?! Milyen volt a forgatás? 

LOLA: Őszintén mondom, hogy eddigi életem legkisebb stábjával dolgoztam együtt, csak egy operatőr volt velünk! (nevet-szerk.) A barátommal együtt találtuk ki az alapokat, ugyanis Horvátországba utaztunk, több szigetre is, amelyek gyönyörű helyszínek voltak, és szuper képeket tudtunk ott csinálni. Szerettünk volna egy más szemszögből elkészíteni ezt a videót, és ha valaki megnézi a klipet, akkor érezheti, hogy konkrétan valakinek a fején van a kamera. Őszinte anyag lett, nem éreztem, hogy pózolnom kell, hogy mindennek tökéletesen kell állnia rajtam, egyszerűen csak jól éreztem magam! Nem tettem fel hatalmas műszempillákat, itt tényleg őszinte minden egyes pillanat és jelenet.

Nikkk: A Molnár Tomi (szöveg) és Sebestyén Áron (zene) szerezte slágergyanús dal a Sose vagy egyedül címet kapta. Mit jelent számodra ez a szerzemény?

LOLA: Tomival régóta dolgozunk együtt, tizenvalahány éve ismerjük egymást, de azt hiszem csak most mondhatom, hogy tényleg ismerjük a másikat. Tomi a párom legjobb barátja, belelát az életembe és pontosan tudja, hogy mikor mit szeretnék csinálni. Amikor megkaptam ezt a dalt, akkor különböző, fontos pillanatok jutottak eszembe. Egy tengerpart, az, ahogy megyünk, megyünk és megyünk az utunkon. Nem az a tipikus szerelmes dal, amely a párkapcsolat milyenségéről szól, sokkal inkább egy „érezd jól magad” megközelítés, amikor már senkinek nem akarsz megfelelni, csak tényleg önmagad adni és boldognak lenni.

Nikkk: Jelenleg bizonyítasz a Nagy Duettben is. Markó Robit korábban is ismerted? Hogy érzed magad a közös munka során? 

LOLA: Találkoztam vele a Szombat esti lázban, olvastam róla a médiában, tudtam, hogy táncos, de nem ismertem őt. Most sem mondom azt, hogy olyan nagyon ismerjük egymást, hiszen ahhoz több idő kell. A múlt heti produkciónk számomra nem volt egyszerű, nem értettem, hogy mit keresek egy fiúcsapatban, ennek ellenére persze érdekes feladat volt. A mostani számunk nekem testhezállóbb, ezúttal Robinak lesz nehezebb! Összességében ez a műsor egy érdekes, új kihívás, de nagyon élvezem, mert tök jó hangulatban zajlanak a próbák.

Nikkk: A szemünk előtt cseperedtél fel. Az utóbbi időben pedig külső szemmel úgy tűnik, hogy valóban a helyeden vagy mind szakmailag, mind a magánéletben. Iszonyatosan pozitív a kisugárzásod, ami a fotókon, vagy éppen a klipben is átjön. Jó úton jársz, jó helyen vagy?

LOLA: Most igen, jó helyen vagyok! 8 éves korom óta énekelek, 16 éves korom óta pedig színpadon vagyok. Nagyon szeretem ezt csinálni, és nem is szeretnék mással foglalkozni. Korábban mindenkire hallgattam, és meghatározták, hogy ki vagyok én. Aztán eljött az a pont, hogy magamat akartam adni és senkinek sem kötelező jelleggel megfelelni. Azt gondolom, hogy a közönség nagyon okos, és tudják, hogy most már nem egy 16 éves kislány vagyok. Eltelt 10 év, kellett ez a váltás!

Nikkk: Ha lenne egy jó tündérünk, aki teljesítené egy kívánságod, mit kívánnál?

LOLA: Most minden jó úgy, ahogy van! Nyilván szeretnék haladni előre az életben, de azt kívánnám, hogy minden maradjon így! Maradjanak azok az emberek, a családom, a barátok, a párom, akik velem vannak. Legyenek egészségesek, boldogok! Anyagi dolgokat nem kérnék, mert azt gondolom, hogy azokat munkával, de mégis sokkal könnyebb megszerezni!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos