Ugrás a fő tartalomra

Jason Derulo két szexi klippel hangol a hétvégére

Jason Derulo két vadonatúj videóval dobogtatta meg a női szíveket májusban. A „Hello Friday”-ben egy rikító narancssárga feszkós pólóban virít Flo Rida mellett a tengerparton, az „If It Ain’t Love”-ban pedig egyre kevesebb ruhadarabban lejt erotikus táncot egy szexi táncosnővel. Indulhat a hétvége.

Az már a Carpool karaoke-ban kiderült, hogy egy laza, vicces, és üdítően jófiús srácról beszélünk, akit kivételesen jó hanggal áldott meg a sors, és nem mellékesen egy olyan testtel, amitől minden lány menten a bokájához kap.

A tehetséges szövegíró / énekes / táncos lassan hét éve került a szakmába – kezdetben olyan sztároknak írt dalokat, mint Pitbull, Lil Wayne és Sean Kingston, mára pedig több mint 2 billiós YouTube nézettséggel, 11 platina és mintegy 55 millió eladott kislemezzel dicsekedhet. A 11 platinából 5 a 2014-ben kiadott „Talk Dirty” című lemezről volt, amely hatalmas sikert aratott és egy jó időre megágyazta Jason nemzetközi karrierjét. 2015-ben újabb albumot dobott a piacra, „Everything is 4” címen.

Derulo most két számmal is kényezteti a rajongóit: a „Hello Friday”-ban Flo Rida-val együtt éltetik a pénteket, a szám 3 hete a globális lejátszási listák elején tarol, a videó is köze 4 milliós nézettséget zsebelt be a fürdőruhás lányoknak és a két sztár kidolgozott bicepszének köszönhetően.

A frissen megjelent „If It Ain’t Love” egy irodai románc történetét mutatja be, erotikus koreográfia, szexi táncosok és trükkös effektek bolondítják meg az alapból túlfűtött videót. És ha ez még nem lenne elég, a klipet maga Jason rendezte, így arról is tudomást szerezhettünk, hogy emberünk nem csak szép és jó hangú, hanem komolyabb vizuális világgal is rendelkezik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos