Ugrás a fő tartalomra

WatchMe az Éter Plusz Tehetségkutatón

Idén is megrendezésre kerül az Éter Plusz Tehetségkutató, melynek Eger ad otthont, mégpedig festői környezetben, a Bolyki-völgyben. A 24 döntős zenekar közé bejutott a WatchMe, így május 28-án ők is fellépnek a rendezvényen.


Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Feszt!Eger, mely indulása óta helyet biztosít az Éter Plusz Tehetségkutatónak is. A szervezők a tehetségkutató megalakulása, azaz 2004 óta igyekeznek felkarolni a fiatal, tehetséges zenekarokat, s esélyt adni nekik arra, hogy nagyobb fesztiválokon is bemutatkozhassanak. Idén a WatchMe is bekerült a döntősök közé, így esélyük nyílt versenybe szállni az értékes nyereményekért.

"Nagyon boldogok voltunk, mikor kiderült, mi is részt vehetünk az Éteren. Ez egy igazán komoly lehetőség a zenekarnak arra, hogy szakmai zsűri előtt is megmutathassuk, mit tudunk" – árulta el Baracskay Rita, a WatchMe szaxofonosa. "Bár a zenekar minden tagja rutinos koncertezőnek számít, s együtt is jó pár színpadon álltunk már, az Éteren való szereplésünk másmilyen lesz. Elmondható, hogy mindannyiunk nagy szerelme ez a formáció, így igazi örömzenélésre számíthat tőlünk mindenki, aki május 28-án megtekint minket."  A WatchMe a versenyre való készülés mellett a stúdiómunkálatokat sem hanyagolja el: készül az új daluk, illetve szervezés alatt van a klipforgatás is.

"Másabb hangulatú lesz az All night, mint amilyen a Naked Man volt. Összetettebb, mélyebb, s sokkal többet tudunk majd megmutatni abból a zeneiségből, amit mi itthon képviselni szeretnénk. A klipnél is a hangsúly a zenekaron lesz; a többi egyelőre maradjon titok" – mondta el a zenekar szaxofonosa.

Akinek felkeltette az érdeklődését a zenekar, az május 28-án Egerben az Éter Plusz Tehetségkutatón megtekintheti őket. Aki viszont nem szeretne odáig elutazni, az június 15-én, a Közgardenben láthatja fellépni a bandát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos