Ugrás a fő tartalomra

FLASHB!RD: Sweetest Enemy - Itt a klip + interjú!

Megjelent FLASHB!RD, avagy Némethy Brigi első klipje. A fiatal lányt a DENIZ LIVE egyik buliján hallottam először énekelni, ahol DENIZ Hazám című számával győzött meg véglegesen. Ezt a dalt olyan hitelesen adta át, hogy pár percre számomra tényleg megállt a világ...

FLASHB!RD életében már egészen kicsi kora óta jelen volt a zene, hiszen igazi zenész családban cseperedett fel. Tanulmányait zenei iskolákban végezte, jelenleg is a Magyar Hajnal Stúdió hallgatója. Bizonyít a már említett DENIZ zenekarában és számos versenyen is szerencsét próbált, korábban belevetette magát olyan műfajokba, mint a népdal, a jazz, vagy éppen a blues, ám mondhatjuk, hogy a mostani elektronikus vonal áll  legjobban neki. 16 évesen megnyerte a Disney csatorna egyik versenyét, és a Camp Rock 2 című klipjében is láthattuk és hallhattuk. Most pedig végre megjelent első saját videója (rendező, operatőr, utómunka: Mókus Stúdió, Nagy Róbert. Klip ötlet: Némethy Mária), amelyet Sweetest Enemy (zene, szöveg: Krajczár Péter.) számához készített.
Véleményem szerint nagyon hiányzott már hazánknak egy igazán vagány, tüzes énekesnő, akiből természetesen áramlik a lazaság, a merészség, a rátermettség. A Sweetest Enemy-t pedig lehetetlen egyszer meghallgatni, ugyanis első hallás után abszolút fülbe-és agybamászik. Készülj fel egy jó kis csajhimnuszra!

Nikkk: Mit jelent számodra ez a dal?

FLASHB!RD:
Ez a szám életem egy szakaszát jelenti, amit nem bánok, hogy úgy alakult, ahogy. Az ember mindig tanul. Alapvetően mindenkinek merem ajánlani, mert szerintem bárki megtalálhatja benne azt a pici elemet, ami megfoghatja. 

Nikkk: Hogy érezted magad a klipforgatás során? Gyanítom a festékes jelenet jó kis élmény lehetett. Mi volt a legnagyobb kihívás számodra?

FLASHB!RD: A forgatás fantasztikus kaland volt, mert olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akik nem csak alapos, kiváló munkát végeztek, hanem szinte egy családként működtek együtt velem. Velük mindenképpen hosszú távon tervezek. A festékes jelenet nem volt egyszerű, mert meg kellett tervezni, hogy mikor hova érkezzenek a festékek. Bár ezt a részt a hajam egy picit bánta, ennek ellenére szerintem elég jól sikerült. A ruhadobálós rész igazi élmény volt, amit ajánlok minden nőnek düh levezetésként! (nevet) A legnagyobb kihívást pedig az első percek jelentették, de amint átlépi őket az ember, egyre könnyebb lesz és mindig egy kicsivel feljebb, beljebb kerülhet.


Dal: 10/10
Klip: 10/9

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos