Ugrás a fő tartalomra

A Balaton Soundon rázta Tolvai Reni

Balaton és menő zenék, mi kellhet még a boldogsághoz ilyenkor nyár közepén? Természetesen egy jó koktél. Tolvai Reni a Soundon a Finlandia Less Ordinary Bárban kevert, és nem is akármilyen street food koktélokat. Reni ráadásként még egy igazán eklektikus zenei produkcióval is meglepte a bulizókat.


„Imádom, amikor különböző zenei stílusok keverednek, és úgy láttam, a közönségnek is nagyon bejött” – vette át a szót Tolvai Reni. „Vasovski Norbival és Ferencz Peti hegedűssel máskor is dolgoztunk már együtt, és mindig nagyon izgalmas, amikor a dalt kísérő elektronikus zenét klasszikus dallamokkal ötvözzük. Régen én is tanultam zongorázni, de sajnos abbahagytam, amit ma már nagyon bánok. Biztos vagyok benne, hogy újra elkezdem majd” – mondta Reni.

A színpadon nem csak Tolvai Reniék szórakoztatták a tomboló tömeget. A Less Ordinary Bárban koradélutántól hajnalig váltották egymást a hazai és külföldi lemezlovasok. Ráadásul egy verseny keretében négy hazai „újonc” is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, akiket idén rekordszámú, az előző évhez képest közel háromszor több jelentkező közül választottak ki az italmárka facebook oldalán. Ahogy a sztárok, úgy a Finlandia csapata is a mértékletes alkoholfogyasztás híve.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos