Ugrás a fő tartalomra

Mesés tájakra repít legújabb klipjében Péter Szabó Szilvia

A NOX énekeseként közismertté vált Szilvi másfél éves munka után egy lendületes, nyári dallal tér vissza. Az „Egyszer még...” egy, az énekesnőtől már megszokott minőségi folk-pop nóta, amelyhez egy színes, mesevilágba illő videóklip is készült.


Az „Egyszer még...” című dalban Szilvia Harmat Szabolccsal dolgozott együtt, akivel már a NOX-os évek alatt is összefűzte a zene. A dal szövegét Bencsik Zoltán írta. „Külön örömmel tölt el, hogy egy jól bevált régi brigád gyűlt össze az új dal készítésénél. Szabi és a klip rendezője, Tóth Geri is régi ismerőseim, a közös munka jó hangulatban telt, ami szerintem a végeredményen is érződik.”- mondta el a várandós énekesnő.

Az új felvétel két hete debütált az énekesnő Facebook oldalán, és kifejezetten pozitív fogadtatásban részesült. „Tudom, hogy sokat kellett várni az új anyagra, de úgy érzem, hogy mostanra ért össze a régi énem az új énemmel és mondanivalómmal.” – mondta Szilvi az új számáról.

Az „Egyszer még...”-hez készült videóklip csodás tájai első látásra is magával ragadják a nézőket: a videó helyszínéül az Apátkúti-völgyet választották az alkotók. A természet szó szerint magába ölelte az énekesnőt, így kölcsönözve még természetesebb, bensőségesebb és meghittebb hangulatot a klipnek. A varázslatos helyszínek mellett a történet is csodával határos: a piros köpenybe bújt Szilviát két színes lepke vezeti át a zöld tájakon, majd a klip végén az énekesnő maga is több ezer pillangóvá változik. Az „Egyszer még...” egy pozitív, az élet csodáiról szóló dal, amelyet egész nyáron hallgatni fogunk.

Az új nóta megjelenése után sem áll meg a 2016-os Nagy Duett győztes énekesnőjének élete: Szilvia nagyban készül az augusztus 27-i Barba Negra trackes fellépésére, ahol többek között az „Egyszer még...” is felcsendül élőben. A koncert még számos meglepetést tartogat a közönségnek, hiszen egy vadonatúj szerzemény is ott lesz először hallható!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos