Ugrás a fő tartalomra

TOP 5: A kedvenc júniusi dalaink!

Ma elindítjuk új sorozatunkat, amikor egy cikkben összeszedjük az előző hónap kedvenc magyar számait, klipjeit. Szerencsére előadóink a koncertszezon ellenére sem hagyják abba az alkotást, és jobbnál-jobb anyagokkal lepnek meg minket! Íme a BSIDE HUNGARY TOP 5 júniusban kijött dala, videója!

5. SuperStereo feat. KRSA: Fedezd fel!

Ha reggel nyűgösen, fáradtan ébredsz, akkor indítsd el a Fedezd fel!-t és máris nagyobb energiával vágsz bele a napba! Pörgésből, lüktetésből nem lesz hiány!4. Antal Timi: Közelebb

Antal Timit eddig is kedveltük, de most mintha igazán megtalálta volna a saját stílusát, útját! A Közelebb pontosan olyan angyali, édes, kifinomult nóta lett, mint amilyen Timi maga. Ha pedig a kedvenc júniusi klipünket kellene megneveznünk, akkor egyértelműen ez lenne az, hiszen hihetetlenül izgalmas és ötletes koncepcióról beszélünk!


3. Kollányi Zsuzsi: Minden úgy van jól, ahogy

Régóta vártuk már, hogy előbújjon első szólóklipjével Kollányi Zsuzsi! A lányt Majka vokalistájaként, később a RedBull Pilvaker énekesnőjeként ismertük majd szerettük meg. Kétségtelen, hogy csodás hangja van Zsuzsinak, és az is, hogy a dalban bizony vannak olyan sorok, amellyel rengeteg nő első hallás után azonosul (például: "Ha fájni kell, hát fájjon. Sebeim büszkén vállalom.")2. Tolvai Reni: Látomás

Kicsit olyan érzésünk van, mintha Reni visszakanyarodott volna ahhoz a stílushoz, amit első száma, a Hagylak menni-kor ismerhettünk, hallhattunk. Csak ezúttal érettebb, izgalmasabb fűszerezettségű kis anyag lett. Lehet, hogy nem ez a legrádióbarátabb száma, de hogy igazi minőség, az nem kérdés!1. Tóth Gabi: Ez vagyok én

Június első hetében rukkolt elő legújabb videójával Tóth Gabi. Az X-Faktor egyetlen női mentora ezúttal sem aprózta el, hangjával az első pillanatban teljesen elkápráztatott minket. Az Ez vagyok én egy lüktető, egyből fülben és szívben ragadó dallamvilágú szám, amelynek szövege is igen masszív és Gabis (szöveg: Molnár Tamás, zene: Szabó Zé, klip: Höltzl Gergő). A videó pedig külön dicséretet érdemel, mert Gabi több oldalát is megmutatja (a visszafogottat és a vadócabb, szexit is).


Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos