Ugrás a fő tartalomra

John Newman Szigetes koncertjén bulizhatnak a Class FM hallgatói

A Class FM ismét egy világhírű énekeshez hozza közelebb a hallgatókat. A nyolcszoros Grammy díjas énekesnő, Rihanna, és a Madcon után John Newman előadásán tombolhatnak a rajongók, és ehhez nem kell mást tenniük, csak játszaniuk Abaházi Csabával a Class Kívánságműsorban.


Három hónap, több mint 500 rádióhallgató, Robin Schulz, Bryan Adams és a Red Hot Chili Peppers, forró hangulatú bulik - ez a Class Nyár 2016! Ezen a héten az élmények keresői a mindössze 26 éves John Newman fellépésére juthatnak el a piacvezető rádió segítségével.

Az énekes számára nem indult egyszerűen az élet, alkoholista édesapja hatéves korában elhagyta őt és testvérét, onnantól kezdve édesanyjával hármasban kellett boldogulniuk. Korábbi visszaemlékezései szerint volt, hogy csupán napi egy fontból éltek, így a fiatal John legfőbb törekvése a szegénységből való kitörés volt. Már nagyon korán elkezdett hangszereken tanulni, húszévesen pedig Londonba költözött szerencsét próbálni. 2012-ben érkezett el számára a várva várt siker: a Rudimental-lal közösen készített Feel the love című számuk meghozta számára az áttörést. Ugyanebben az évben született meg a Not giving in, ami szintén hatalmas elismerésnek örvendett a zenehallgatók körében. Ezek után sem tétlenkedett, 2013-ban megjelent első kislemeze Love me again címmel, majd Tribute címmel napvilágot látott első önálló albuma is. 2014-ben a Brit Awards-on három kategóriában is jelölt volt, többek közt a legjobb szóló férfi előadó díjára is

Ám sajnos nem csak pozitív élmények érték az énekest karrierje kezdetén: 2012-ben agydaganatot diagnosztizáltak nála. Ezt orvosai sikeresen eltávolították, ugyanakkor John Newman tudomásul vette, hogy betegsége bármikor újra kialakulhat. Ebben az évben az New Musical Expressnek adott interjújában igazat adott a találgatásoknak: „Folyamatos megfigyelés alatt tartottak az elmúlt években az orvosaim, mióta a tumort eltávolították. Tisztában vagyok vele, hogy mindig van esély arra, hogy a daganat kiújuljon, így ha eljön az ideje - talán valamikor jövő évben - akkor készen állok rá, hogy újra végigmenjek a procedúrán. A legjobb kezekben vagyok, és semmi nem állíthat meg, hogy azt csináljam, amit imádok, semmi nem állíthat meg abban, hogy zenét szerezzek.”

A sztár egyébként kedveli a különc dolgokat, stylistot azonban nem hajlandó elviselni maga körül, és kizárólag a saját maga által kiválasztott szabók ruháit hordja. Egyedi ízlését tükrözi autója is: egy 1960-as, saját igényei szerint átalakított Shelby Cobra V8 büszke tulajdonosa.

A Class Nyár 2016 keretében idén is a legnagyobb világsztárokat hozza el a piacvezető rádió, a Class FM hallgatói többek között Rihanna, Axwell x Ingrosso, Robin Schulz, John Newman, Bryan Adams és a Red Hot Chili Peppers bulijaira nyerhetnek jegyeket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos