Ugrás a fő tartalomra

Radics Gigi számára családi örökség a zene

Radics Gigi életében egészen kisgyermekkora óta fontos szerepet játszik a zene. Az énekesnő hatévesen már rajongott Beyoncéért, pedig a szülei kezdetben nem igazán ismerték az R&B műfajt. 

Hazánk népszerű énekesnője, Radics Gigi a családból hozza a zene iránti kötődését. „Hatéves voltam, amikor először hallottam Beyoncét. Hatalmas szerelem volt, állandóan a Crazy In Love-ot énekeltem, pedig édesapám, aki vendéglátós zenész volt, akkor még nem igazán ismerte az R&B-t. Később persze ez megváltozott, és 2009-ben volt szerencsénk élőben is megnézni egy koncertjét. Hatalmas élmény volt!” – árulta el az előadó, aki eleinte nem sokat tudott a kedvencéről. „Kezdetben nem volt még internetünk, körülbelül tízéves lehettem,amikor utána tudtam nézni Beyoncénak és megtudtam például, hogy a Destiny’s Childban indult a karrierje. Szerencsére ma már könnyebb dolgom van, és nem csak kutakodni tudok a neten, de online hallgathatok zenét bárhol, bármikor, akár a telefonomról is elérem a leginspirálóbb slágereket” – árulta el Gigi, aki a legális zeneletöltést támogatja. „Egy előadót és a munkásságát szerintem azzal tisztelhetjük meg a legjobban, hogy hivatalos forrásokból szerezzük be a dalait. Én is rendszeresen hallgatok albumokat például a Deezeren, nemrég kipróbáltam a MyMusic-ot is, szuper, hogy korlátlanul hallgathatom a kedvenceimet.

Mostantól bárki úgy hallgathat online zenét, hogy nem fogyasztja vele a meglévő mobil adatcsomagját belföldön. A Telenor MyMusic Starttal már 290 Ft-ért normál hangminőség mellett 15 órányi, 990 Ft-ért pedig korlátlan adathasználattal érhetőek el a Deezer, az Apple Music és a TIDAL kifogyhatatlan zenetárai vagy az online rádiók adásai.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos