Ugrás a fő tartalomra

Túl vagy egy szakításon? Akkor Charlie Puth legújabb dala Neked szól!

Kinek ne lenne ismerős az a kínos csend, ami egy szakítást követ? Charlie Puth legújabb száma, a „We Don't Talk Anymore” épp ezt a fájdalmas, szenvedős időszakot dolgozza fel. A Selena Gomez közreműködésével készült dalhoz tegnap debütált a videoklip, csekkoljátok le!


Charlie először dalszövegíróként került a zeneiparba, többek között neki köszönhetjük Jason Derulo „Broke” és „Pull Up” számait vagy Bonnie McKee „Bombastic” bombasztikus slágerét. Az igazi áttörést Wiz Khalifa „See You Again” című dala hozta el a fiatal srác számára, amelyben szövegíróként, producerként és énekesként is tevékenykedett. A Paul Walker emlékére írt ballada hatalmas sikert aratott: egy Teen Choice és két Billboard díjat, illetve egy Grammy és egy Golden Globe jelölést is hozott az előadók számára.

A „See You Again” mellett Charlie kiadta első, Nine Track Mind című albumát, amely további slágerekkel kecsegtetett: a Meghan Trainorral közös „Marvin Gaye” megmutatta Charlie lazább énjét is, a „One Call Away” pedig újra a fiú érzelmesebb, komolyabb oldalával hódította meg a világot.

Az album legújabb megjelenése a „We Don’t Talk Anymore”, amelyben az amerikai üdvöske, Selena Gomez is felcsendül. „Amikor elkészültem a dallal, eljátszottam Selenának, akinek annyira megtetszett, hogy még ott helyben fel is énekelte hozzá a női vokál részeket. A végeredmény pedig egyszerűen csodás lett.” - mondta Charlie a szerencsés együttműködésről.

A „We Don't Talk Anymore” arról a mindannyiunk számára túlságosan is ismerős állapotról szól, amikor egy szakítás után hirtelen minden kommunikáció megszűnik a két fél között, és nem tudnak az új helyzettel mit kezdeni. A klip osztott képernyőn mutatja be a pár egy napját és próbálkozásukat a továbblépésre, miközben a régi kapcsolat pillanatai élnek még a fejükben és a szívükben. Egy biztos: a dal sokunk fejünkben ragadt meg és számos vízparti vagy városi estének lesz főszereplője!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos