Ugrás a fő tartalomra

Vérét adta legújabb klipjéért Hien

Augusztus 29-én, hétfőn késő délután élőben debütált Hien legújabb videoklipje a VIVA-n, amelyet élő videós bejelentkezés előzött meg a csatorna Facebook oldalán. Az énekesnővel Iszak Eszti beszélgetett a klipről és a forgatásról, sőt néhány apró kulisszatitokra is fény derült. A stábot a forgatás alatt rengeteg szúnyog támadta meg, így elég „csípős” hangulatban telt a munka.


Hien hétfőn 18.00-tól Iszak Esztivel beszélgetett élőben a VIVA Facebook-oldalán, majd az énekesnő legújabb, Lullaby című klipje debütált a népszerű zenecsatorna Top 5 című műsorában. Az énekesnőt Iszak Eszti kérdezte többek között az új dalról, amely Hien szerint akár arculatváltásnak is megfelelhet.

„Gráf Péterrel és a GrafPictures-zel dolgoztam, ez a dal ráadásul nagyon közel áll a szívemhez, már régóta szerettem volna, ha klip készül hozzá - az álom végre megvalósult. A videóban szerepel egy nagy fehér kutya is, aki tulajdonképpen a címet jelképezi. Ő egyébként egy örökbefogadott kutyus, aki nagyon félős, így a forgatás előtt sokat játszottunk együtt, hogy később ne legyen fennakadás” – árulta el Hien, aki a videó szimbolikájáról is mesélt.

„Szürreális álomvilágot szerettünk volna megjeleníteni, ennek megfelelően egy különleges és nem mindennapi videót sikerült készítenünk. A hangsúly inkább a vizualitáson van, nem feltétlenül a szövegen - a színek és a különböző apró technikai megoldások, effektek adják meg a klip hangulatát. Az egyetemi szakomhoz kapcsolódó tudást is hasznosíthattam a közös munka során: ez az első dalom, ahol nem csak dalszerzőként voltam jelen, hanem a hangszerelésért és a keverésért is én feleltem” – mondta a fiatal sztár, aki többek közt a forgatás nehézségeiről is elárult pár titkot: „Egy hatalmas búzatábla közepén zajlott a felvételek nagy része, éppen naplementekor, amikor rajzanak a szúnyogok. Az egész stáb szenvedett a rovaroktól és a szúnyogriasztó is alig hatott, de mindenki fegyelmezett volt a hatékony munka érdekében” – tette hozzá az énekesnő, aki idén nagyon sok izgalmas projektben vett részt a zenekarával.

„Játszottunk többek között a Szigeten, ami azért is volt számomra különleges, mert szimfonikus zenekarral léptem színpadra, és ehhez át kellett hangszerelni a dalokat. Sok munkába telt, cserébe nagyon jó tapasztalat és hatalmas élmény volt” – mondta a népszerű énekesnő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos