Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 20, 2016

Klajkó Szandra: Vártalak! - Itt a klip! Interjú!

Tegnap jelent meg Klajkó Szandra legújabb klipje, amelyet Vártalak című számához forgatott a fiatal lány. Szandi az új videóban több szerelmének is hódol, így láthatjuk őt többek között táncolni is.


"A Vártalak dalom azért különleges, mert az előző klipemben, dalomban Rómeót, avagy a hercegemet vártam. Ebben a számban pedig már meg is érkezik. Láthatják, hallhatják a követőim, ami valójában megtörtént velem 1 éve. A szerelmem Veréb Tamás pontosan Rómeó, hiszen az Operettszínházban ezt a szerepet is alakítja többek között." - kezdte Szandi a BSIDE Hungarynek. "A klip pillanatait már a dal írása közben láttam magam előtt. A kivitelezésben pedig Hőna Dávid segített, ő forgatta és vágta a videót. Eddig nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett, táncolok, énekelek, egy történetet mutatok be valós szereplőkkel. Amikor valami igazi, az tetszik az embereknek! Ráadásul egyedi ÖKO farmer ruhákkal öltöztetett fel a Réthy Fashion, amely nagyon népszerű minden korosztályban." - t…

Children of Distance: Gondoltál-e rám? - Itt a klip!

A minap jelent meg a Children of Distance legújabb száma, a Gondoltál-e rám? A dalt Somogyi Péter, a szöveget pedig jó szokás szerint a COD szerezte. A hozzá forgatott klip az Orbán testvérek munkája, akik ismét a színészként remekelő Réti Nórit kérték fel a videó főszereplőjének. Külön kiemelnénk Ladányi Patit, akinek zseniális hangja miatt nehéz nem újra és újra lejátszani ezt a számot!


"Akárcsak az első alkalommal, most is az Orbán testvérek kértek fel erre a feladatra. Nagyon örültünk Márkkal a felkérésnek, mert jó érzés, ha valaki azért szeretne veled dolgozni, mert elégedett a korábbi közös munkátokkal. Nagyon szeretünk velük dolgozni, most is imádtuk" - kezdte a Bside Hungarynek Réti Nóri. Nóri ezúttal jóval kevesebbet mozog, az arca az, ami igazán dolgozik a klipben, végtelenül ügyesen közvetíti felénk a benne lezajló folyamatokat. "Nem mondanám, hogy ez a munka nehezebb volt. Inkább másfajta. Ennek pedig örülök, mert nagyon szeretnék minél többfélét forgatni. Jó…

Hősök és Tkyd Kecskeméten! - Képes beszámoló

Nem bírtuk ki a Budapest Parkos szülinapi bulijukig... Tegnap este Kecskeméten lépett fel az idén 15 éves Hősök formáció és erre a koncertjükre mi is elnéztünk. Az Offline Sport Games egyik alapformációja előtt Tkyd, valamint a Soulclap szolgáltatta a talpalávalót. A csapat ismét fergeteges bulit adott, és legújabb számuk, a Lepörög a film is felcsendült, amelynek szövegét az egybegyűltek máris kívülről fújták. Kecskeméten jártunk már egy párszor, és amíg eddig minden buli kudarcba fulladt (közönség az nem nagyon akadt korábban), addig igazi élmény volt látni, hogy a Hősök koncertjére, szépen-lassan, de biztosan befutottak a hiphop műfaj kedvelői. Összességében újra egy roppant kellemes estét éltünk meg, amikor időnként szó szerint szájtátva figyeltük a tehetséges srácokat. És persze Vörös Jankát! Imádjuk őket. Ez van.
További képek itt!
Fotók: Andi Szöveg: Nikkk

Copy Con lemezbemutató az Akvárium Klubban!

Márciusban felpörögtek az események a Copy Con háza táján. Egyrészt hamarosan megjelenik az ötödik lemez, mely az „AZ” címet kapta, másrészt hamarosan új klippel jelentkeznek. Emellett pedig 2016. április 1-én az Akvárium Klubban tartanak lemezbemutatót Sub Bass Monsterrel karöltve. Kétségtelen, ez a tavasz a tisztelet jegyében telik.

Pintér Gábor és csapata a tél folyamán bejárta Tolnát-Baranyát, most viszont új lemezüket székesfővárosunkban készülnek bemutatni. Ez nem tréfa, hanem egy kőkemény albumbemutató buli, mély tartalommal. Copy Con így nyilatkozott az „AZ”-ról:
„2016-ban elkészült az 5. sorlemez, „AZ” címmel. Maga a cím is már magába foglalja a dalok sokszínűségét, hiszen a lemezen fellelhető az érzelmek és hangulatok, igen széles spektruma. Mondhatni A-tól, Z-ig. Tehát ismét egy változatos, jó hangulatú és egyben fontos üzenettel rendelkező lemezt hallhatunk. Az album legfőbb üzenete a változás/változtatás fontossága. Alapvetően egyéni szinten szorgalmazzák a dalok a válto…

Ma a Viva TV-n kiderül, hogy kik minden idők legjobb magyar rapperei

Deego, Deniz, Dopeman, Eckü, Fluor – csak néhány nagyágyú azok közül, akik 30 további ismert rapper, neves zenei újságíró, menedzser és egyéb szakértő közreműködésével összeállították az ország hip-hop rangsorát. A VIVA ma (március 25-én), 22:00 órától mutatja be hazánk 15 legjobb előadóját és feleleveníti a sokszínű műfaj hazai történetét a Magyarország legjobb rappereiben, sőt a helyezettekről és a hip-hop életérzésről maguk a szavazók is elmondják a véleményüket az itthon úttörőnek számító műsorban.

A magyar hip-hop eddig még javarészt feldolgozatlan története a 80-as évektől eredeztethető, amikor a kezdeti amerikai hatást követően a hazai előadók is rátaláltak saját, sokszor társadalmi problémákat is feszegető hangjukra. A műfaj ezután is sokáig megmaradt szubkultúrának és zenei undergroundnak, amíg a lemezkiadók elzárkózásának véget vetett az internet elterjedése. Ezt a sokszínű, mozgalmas világot eleveníti fel a résztvevők megszólaltatásával és sok zenével, egyedi összeállításáb…

Zséda és Demjén Ferenc: Úgy szeretném - Itt a dal!

Zséda gőzerővel készül legújabb nagylemezének kiadására. Bár az album megjelenésére még kicsit várniuk kell a rajongóknak, az énekesnő és Demjén Ferenc a közelmúltban mutatták be duettjüket, amely Zséda új lemezén is hamarosan hallható lesz.
A közös dal igazi kuriózum, hiszen a könnyűzenei élet más generációját képviselő, két ikonikus alakjának előadásában hallható. A régi Bergendy slágert a Malek család férfitagjai hangszerelték át. Az Úgy szeretném produkció további különlegessége, hogy szimfonikus zenekar kíséretében hallható.
„Régóta ismerjük egymást, de a közös munka még szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat. Ezzel a produkcióval egy régi álmom vált valóra, mert nagyon szeretem Demjén Rózsi slágereit. Örülök, hogy újra elénekelte velem ezt a dalt, amelynek a szövege és dallamvilága is nagyon közel áll hozzám.” – nyilatkozta a közös produkció kapcsán Zséda.
„Nagyon örülök annak, hogy Zséda számára is ilyen kedves ez a szám. Még a 70-es években játszottuk ezt a dalt és tavaly nekem…

EFOTT 2016: Jön a Rudimental a fesztiválra!

Zomboy után jön a következő külföldi név az EFOTT 2016-os palettájáról! A Rudimental érkezik a Velencei-tó partjára, így jóvoltából olyan slágerekre tombolhat a közönség, mint a Waiting All Night és a Feel The Love. A brit kollektíva a legnagyobb hazai kedvencek mellett lép majd az egyetemisták fesztiváljának nagyszínpadára.

John Newman, Ella Eyre, Ed Sheeran – csak néhány név azon előadók közül, akik az utóbbi években közreműködtek a Rudimental sikerdalaiban. A brit formáció 2012-ben robbant be a köztudatba a Feel the Love című szerzeményükkel, azóta pedig üzembiztosan szállítják a jobbnál jobb dalokat. A négy srác főként drum’n’bass-ben utazik, de szerzeményeikkel nemcsak a műfaj kedvelőinek szívét hódították meg; az itthoni játszási listákat is bevették. Tavaly ősszel megjelent We The Generation című albumuk Lay It All On Me című száma azonnal a rajongók kedvence lett.
A srácok, ha idejük engedi, a fellépéseket követően szívesen töltenek el egy-egy bulis estét, Magyarországot é…

Már csak egyet kell aludni a legújabb Birdy albumig!

Egy nap választ el a fiatal énekesnő legújabb, Beautiful Lies című lemezének megjelenésétől. Íme néhány érdekesség, amik miatt alig várjuk, hogy belehallgathassunk az új albumba, és amikért egyszerűen imádjuk a brit dalos madarat.

1. Birdy még csak 19 éves – és már a harmadik lemezét adja ki. Első albumát mindössze 14 évesen jelentette meg, a Birdy címre hallgató nagylemez más slágerek feldolgozásából állt. Az 1901-hez készült videoklipet a képre kattintva éritek el:
2. Birdy két számot is írt a Csillagainkban a hibához, a Not About Angels és a Tee Shirt című dal is neki köszönhető.
3. A Beautiful Lies összesen 15 számból áll, amelyből már 3-ba belehallgathat a nagyközönség.

4. Ez az első olyan lemez, amely létrehozásának az összes fázisában részt vett az énekesnő.

5. Az első szám, a Keeping Your Head Up januárban jelent meg. Birdy különösen büszke a dalra az érettebb témaválasztása és energikusabb, az eddigieknél lüktetőbb hangzásvilága miatt.

6. A Wild Hors…

Babel Sound 2016: Komoly fellépőkkel készülnek a szervezők!

A nemzetközi zenei-kulturális színtér változatos világának olvasztótégelyévé válik egy hétre Balatonboglár, ahol idén újra jelentkezik a honi fesztiválkínálat egyik legizgalmasabb rendezvénye. A Babel Sound július 19-től 24-ig várja látogatóit a balatoni nyár hangulatát a világ izgalmas zenei csemegéivel elegyítve. A szervezők most meg is osztottak egy adagot a népes fellépő táborból.

A Babel Soundon úgy utazhatod körbe a világot, hogy szinte egy tapodtat sem lépsz el a hűs Balatontól, nem kell útlevél és nem kell bőrönd. A fesztivál találkozóhely, ahol nem csak a világ minden szegletéből érkező világzenei formációk simogatják a lelket és hozzák mozgásba a testet, de országuk „nagyköveteként” egzotikus kultúrákat is megismerhetünk általuk. Hiszen, itt a fellépés nem csak egy állomás a zenészek zsúfolt kalendáriumában, hanem akár több napos megálló is. A Babel Sound legnagyobb erénye ugyanis abban rejlik, hogy itt az emberek nem csak elrohannak egymás mellett, hanem a több színpados z…

Sztárfellépőkkel startol a nyár a Nemzeti Regattán

Már nevezhetnek a települések a Nemzeti Regatta Vitorlásversenyre. A vitorlázás nem csak azok számára élmény, akik már jártasak ebben a sportban, a vízen való tartózkodás valóban összehozza az embereket. Amíg a hajók a vízen suhannak, a szárazföldön többek között a Magna Cum Laude, a Honeybeast, és a The Biebers szórakoztatja a nagyközönséget. A rendezvény háziasszonya Ördög Nóra lesz, a kétnapos családi fesztivált június második hétvégéjén rendezik meg Siófokon.

Hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre június 11-12.-én Siófokon a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja. Az esemény fő szervezője a Balatoni Hajózási Zrt. Az amatőr vitorlásversenyen az ország települései által delegált csapatok indulhatnak, és hajózási tudás nem szükséges, mivel a hajók kapitányait a Magyar Vitorlás Szövetség biztosítja. A versenyt nemcsak a partról, hanem nézőhajóról, a vízről is lehet majd követni. Az érdeklődők számos más hajózási lehetőséget is kipróbálhatnak a két nap so…

Megjelent a Stukker első lemeze a Western élet!

Március elején jelent meg az alternatív supergroup első lemeze, a Western élet. Az öttagú formáció zenei múltja igen impozáns, hiszen tagjai a Korai Öröm, Colorstar, Pluto, Cabaret Medrano tagjai közül kerültek ki. A mostani album előszelének mondható az a három dal, amelyek az elmúlt években jelent meg – Sárga busz (2014), Szkeptikus lettem (2015), Indián dal (2016). Mindez most a Western életben manifesztálódott. Igazi alternatív csemege!
Március 10-én debütált tehát a Western élet a Recorder.hu-n, ahol Szalay Péter így nyilatkozott a lemezről: „Azért az album címe, és néhány dal country-s jellege ellenére vélhetően érezhető, hogy a Stukker nem igazi countryzenekar. Az összkép az ethnós-country-s hangzás helyett végül inkább a rockosabb, gitárcentrikus hangzás irányába mutat. Western élet – szabad élet, kalandok, rakendroll - „Ennek értelmében a lemez alcíme akár "Fejezetek a nagyvárosi cowboyok és indiánok életéből" is lehetne.”
Ahogy Cseh Tamás Lee Van Cleef figurá…

Sena koncert az A38 Hajón! Friss hír: ELMARAD!

Értesítjük a tisztelt közönséget, hogy váratlan egészségügyi okok miatt a 2016. március 25-re az A38 hajóra tervezett Sena Live Band koncert elmarad.
A fellépés pótlására május 20-án kerül sor. A már megváltott jegyek érvényesek az új időpontra. A jegyek igény esetén visszaválthatók, 2016. április 25-ig, személyesen az A38 Hajó pénztárában.

Frissítve: 2016.03.23. -----------------
Korábbi hír: 2016.03.20.
Két hónapos ghánai tartózkodás után, először lép fel idén Budapesten Sena. Az énekesnő nem csak családlátogatásra tért haza szülőföldjére, hiszen odakint is építi karrierjét.

„Mikor legutóbb otthon jártam, még sima hétköznapi emberként sétálhattam az utcán, most azonban azt vettem észre, hogy felismernek” – meséli Sena. – „Aztán a családomtól megtudtam, hogy a rádióban is játsszák a dalaimat. Volt néhány igen jó hangulatú fellépésünk is, amíg ott voltunk, amik igazán jól sikerültek!”
Élményekkel feltöltődve, épp hogy átlépte az országhatárt, máris az A38 hajó színpadán találja magát Liv…

Különleges Udo Dirkschneider (Accept) koncert a Barba Negrában!

Hamarosan kis hazánkba érkezik a klasszikus német heavy metal legenda, az Accept eredeti énekese, az utánozhatatlan hang, Udo Dirkschneider. A dolog érdekessége, hogy a smirglihangú mester ezúttal nem a ’80-as évek vége óta töretlen szólókarrierjére koncentrál, hanem az anyazenekar dalait énekli majd, méghozzá utoljára!


A 64. életévét taposó Udo a tavalyi Wacken fesztiválon jelentette be a hírt, miszerint kétórás koncertekre számíthatunk Accept dalokkal. A lassan 20 éve létező szólóformációja koncertjein állandó jelleggel elhangzik egy-egy klasszikus Accept nóta (Balls to the Wall, Princess of the Dawn, Metal Heart), viszont ha lehet hinni a híreknek, innentől kezdve már kizárólag U.D.O. dalokat hallhat majd a nagyérdemű.
Rendhagyó estének lehetünk tehát szem és fültanúi, hiszen leszámítva egy-két U.D.O. fellépést (A38, Fezen, Club 202), valamint a 2005-ös Szigetes Accept Reunion koncertet, magyar közönség nem igazán hallhatta a legendás számokat a mester tolmácsolásában.
A bemelegí…

A Biffy Clyro 3 év után új dallal és albummal jelentkezik

A skót rockbanda három éves kihagyás után tér vissza legújabb számával. A „Wolves of Winter” című rockdalt új lemez is követi, az "Ellipsis" július 8-án kerül a polcokra, és az együttes szerint jóval merészebb lesz, mint az eddigi megjelenések.

A Biffy Clyro a rockbandák kakukktojása: dalaikat nem csak a hardcore rockerek, hanem a mainstream zenei rádiók és tévécsatornák is játsszák. A sikert részben befogadható és dallamosabb számaikkal, részben szépen kitetovált és kidolgozott felsőtestükkel érték el, amelyet minden élő koncert során megmutatnak a közönségnek, többek között 2013-ban a Szigeten is.
Az "Ellipsis" és a legutóbbi, “Opposites” című duplalemez piacra kerülése között három év telt el. Az új album minden eddiginél kaotikusabb hangzással bír, amely többek között új producerüknek, Rich Costley-nek köszönhető, aki a Muse és Frank Turner pályafutásában is részt vett. Simon Neil frontember szerint „Rich igazán zaklatott hatást akart elérni, az új anyag m…

Kállay-Saunders András: "Anyukám mindig mindent megtett, hogy jobb életem legyen" - Itt a dal!

Mától a legnagyobb videómegosztó oldalon is elérhető Kállay-Saunders András Mama She Knows című száma, amelyet Andrásék Delivery Boy című lemezén is megtalálhat a nagyérdemű.


„A Mama She Knows dalt egy évvel ezelőtt írtam, és Szakos Krisztián hangszerelte meg. Anyukámmal beszélgettem pár dologról, és miután abbahagytuk, dalt írtam róla. Azért ma töltöttem fel a Youtube-ra, mert most, amikor hazafele sétált tőlem, ismét írtam egy dalt, ami a Mama She Knows part. 2 is lehetne akár. Most, amikor hazaért, már az emailfiókjában volt ez a szám." - kezdte a BSIDE Hungarynek a tehetség, aki pár hét múlva már rajongóival is szeretné megosztani az új szerzeményt.
Mivel András az átlag témákon túl olyan tartalmú dalokat is ír, mint az erőszak, az öngyilkosság, és még hosszasan sorolhatnánk, arról is megkérdeztük, hogy alapvetően miként szerzi szebbnél-szebb számait. „Mindig, amikor bennem van valami mélyebb érzés, azt rögtön leírom! A zenén keresztül fejezem ki magam, és az érzéseim is a leg…

Hősök: Lepörög a film! - Itt a klip + interjú!

A mai rohanó világban egy dolgot felejtenek el sokan. ÉLNI! Nos, a Hősök fanoknak okuk nem lehet panaszra, hiszen Eckü és Mentha ismét egy jókedvet, pozitív ÉLETÉRZÉSt sugárzó számmal rukkoltak elő, mindezt úgy, hogy az ütős dallam mellé egy igen tartalmas szöveget is kapunk. Vörös Janka zseniális hangjára pedig még mindig nem találunk szavakat! ALepöröga filmről Menthával, és a klipben főszereplőként bizonyító Gozth lemezlovassal interjúztunk.

Nikkk: Már a dal címe is izgalmas. Mi a Lepörög a film története? Ez valóban új szám, vagy pihent egy darabig a fiókban? 
Mentha: Ez a szám arról szól, hogy minden napot élj meg úgy, mintha az lenne az utolsó, mert bizony hamar lepörög az a bizonyos film! Könnyedén elmész olyan dolgok mellett, amelyeket nem veszel észre, és ha nem éled meg őket úgy, ahogy kellene, nem lesz még egyszer! Ugyanolyan helyzet soha nem lesz már. A csapat 15 éves idén és elég gyorsan lepörgött ez a 15 esztendő. Nagyon sok minden történt velünk azóta, nem tudtunk minden …

Kullai Timi Akusztik a Why Not Budapest Bárban - Képes beszámoló!

Kullai Timi hangját sokan a Megasztár 2012-es felvonásában ismerték és szerették meg. A lány azóta tucatnyi koncerten, projekten van túl, ám most végre azt az utat járhatja, amit már régóta szeretett volna.

Timi ugyanis csütörtökön debütált önálló zongorás estjével, amelyet egyik nagy kedvence, Alicia Keys inspirált. A magyar énekesnő 5 éves korában kezdett el zongorázni tanulni, ám egy időre félre kellett tennie ezt a szívének kedves hangszert, hiszen inkább énekesként, a mikrofon mögött állta meg helyét. 
"A zongora számomra sokkal több, mint egy hangszer! Két-három hang lenyomásával olyan érzelmek buggyannak ki belőlem, amelyeket semmilyen más nem ér el! Műsoromban a saját dalaim mellett sok-sok feldolgozást hallhatnak a kedves érdeklődők, mint például Norah Jones és Alicia Keys vonalából!" - árulta el nekünk Timi korábban, akinek koncertjére a Why Not Budapest Bárban olyan ismert arcok is kíváncsiak voltak, mint Kiszel Tünde, vagy éppen Demjén Ferenc. Az alapvetően lassú …

Jön a IV. Music Hungary konferencia

Egy hajdani egri kőfejtő alagutakkal összekötött borospincéi közt évről-évre több száz szakember gyűlik össze, hogy segítsék a hazai zeneipar jelenét és megfejtsék jövőjét. A Music Hungary konferenciát negyedik alkalommal rendezik, május 26-27-én, a festői Bolyki völgyben.

Három éve arra szövetkezett a hazai zeneipar legnagyobb vállalkozása a Sziget Szervezőiroda és a szerzői jogokat védő ProArt szövetség, hogy az iparágukban dolgozó kollégáikat egy fedél alá ültetve elindítsanak egy párbeszédet. Céljuk, hogy gyakorlati tanácsokkal segítsék az iparág munkatársait, feltárják a közös érdekeiket, és azt minél hatékonyabban együtt képviseljék, illetve elébe menjenek a szakma eljövendő kihívásainak. Évről évre több száz jelenlévő vitatja meg a szakma legfontosabb kérdéseit, és tesznek javaslatokat az elkövetkező feladatokra. 2016-ban kitágul a kör, hisz’ a meghívottak közt sorakoznak már az eddig kevésbé hangsúlyosan érintett területek képviselői is, így zenés vendéglátóhelyek üzemeltetőit…

Nagyszínpados fesztiválzenekarok csak a Budapest Parkban

Idén már az ötödik évadjára készül a Budapest Park, ami nem csak a külföldi sztárok meghívásában jár az élen, de a legnépszerűbb hazai zenekarokkal is csak itt lehet találkozni a budapesti nyárban. Csak a Parkban lép fel többek közt a Quimby, a Halott Pénz, a Wellhello, a Brains, Magyarországon pedig kizárólag itt ad önálló koncertet a Punnany Massif.


Április végétől újra kint hagyhatod a valóságot Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, ahol egész nyáron a hazai könnyűzene legjobb és leghangosabb zenekarai csapnak húrok közé, perdítenek táncra, adnak romantikus zenei aláfestést első csókokhoz. A Budapest Park eddig is számos zenekar kedvenceként adott otthont születésnapoknak és lemezbemutatóknak, idén nyáron pedig a hazai nagyszínpados zenekarok legjava csakis kizárólag itt lesz elcsíphető a fővárosban. Így, csak a Park nagyszínpadán lép fel a 25 éves Quimby, a hazai drum and bass nagyágyúi, a Brains, a szöveggyáros páros Majka és Curtis, itt csápolhatunk a Wellhello #elnöki …

East Fest 2016: ingyen város

Az elmúlt évek talán legnépszerűbb programja az „Ingyen Város Program”. A programnak köszönhetően nagyon sokan látogattatok el Mezőtúrra, az East Festre még a határon túlról is és nagyon sok köszönő levelet kaptak a szervezők tőletek egy-egy rendezvény után.


Örömmel jelentik be, hogy a program 2016-ban is folytatódik: két határon belüli és két határon túli város lakói 2016-ban is ingyen látogathatják az East Festet. Határon innen élőknek mindössze egy személyi igazolványra és lakcímkártyára, határon túliaknak, pedig útlevélre vagy személyi igazolványra (lakcímet tartalmazó) van szükségük.
A kiválasztott városok idén: Zalaegerszeg, Kaposvár, Újvidék, Marosvásárhely

Ha élni szeretnél a lehetőséggel, nincs más dolgod, mint a fesztivál honlapján beregisztrálni (június 6. 12:00 után tudod ezt megtenni), és már teszik is félre neked a bérletet. Érdemes gyorsnak lenni, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel csak korlátozott számú jegyet tudnak félretenni. Szóval Zalaegerszeg, Kaposv…

Ivan & The Parazol buli az Akváriumban - Képes beszámoló

Tegnap este ismét az Akváriumban jártunk, ahol ezúttal az Ivan & The Parazol csinált fergeteges bulit. A srácok előtt a THE SORE LOSERS melegítette be a budapesti szórakozóhely NagyHallját. Szerettük ezt az estét is!
TOVÁBBI KÉPEK ITT!
Képek: Andi

​​Open Puszi koncert az Instantban

A csongrádi székhelyű Open Puszi zenekar 2002-ben alakult amatőr és a hangszeres zenéhez egyáltalán nem értő zenészekből. A héttagú társaság eleinte az általuk kedvelt, főleg külföldi számokat próbálta legjobb tudása szerint eljátszani. 


Még csak nem is “feldolgozásoknak” tartották ezeket, hiszen a fő cél az volt, hogy a közönség egyáltalán ráismerjen a dalokra. Ennek a megközelítési módnak és a sajátos szövegfordításoknak köszönhetően alakult ki aztán az Open Puszi sajátos karaktere, mely azóta fényes üstökösként repíti a bandát a magyar popzene egén, sorra hozva a telt házas koncerteket. Zenei merítésükben szerepel a Queen, The Cure, Depeche Mode, REM, Nena, a RHCP és Csonka Pici. Egyik legismertebb és koncerteken rendre követelt daluk a RHCP Under the Bridge száma, melyet a 3+2 zenekar Kombiné c. számának szövegével egyesítettek az Open Puszi művészei. A zenekar legutóbbi slágere a Steppenwolf Born to Be Wild-ja, mely az OP előadásában Bokrosi lány-ként hallható és a hozzá készült …

A hét minden napján zenei és gasztro-csodákkal vár a Fat Mo’s!

Ha igazi zenei csemegére vágyik az ember, amelynek lényegében soha nincsen vége, megszokhatta, hogy amennyiben a belvárosi legendás szórakozóhelyet választja, akkor időben kell asztalt foglalnia, hogy a legjobb helyek valamelyikéről kövesse a programot!

Hétfőn természetesen a megszokott Piano Bar hangjai biztosítják a kellemes zenei aláfestést, hogy kedden már be is induljon a ház zenekarának jam session sorozata, amikor is a legnagyobb világslágereket hallhatja a közönség Fat Mo’s Bandre hangszerelve, Németh Szabó Mariann és P. Molnár Viktória tolmácsolásában! Hétvégén azután először a Kossuth-díjas és zseniális Hot Jazz Band érkezik, hogy visszarepítse a publikumot a Fat Mo’s és a „Szeszcsempész-korszak” hőskorába, immáron rendszeres vendégként!
Szombaton a Cannaro hozza el semmihez sem hasonlítható, lendületes zenei világát, a csodálatos Plósz Titanilla személyében pedig újabb varázslatos énekesnőt láthatunk a színpadon!
Vasárnap a Fat Mo’s Band chill-out estjén várja a kedv…