Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 12, 2016

Több mint 100 fellépő - teljes a FEZEN programja

Fehérvár színpadra érkező Children of Bodommal, Yngwie J. Malmsteennel és a DIO Disciples-zel ismét teljes a nagyszínpadok névsora. Megvannak a Kert fellépői is, így most már az idei FEZEN minden zenés programja ismert.
A külföldi zenekarok közül a Children of Bodom a legutolsó érkező, aki az előre nem látható okok miatt visszalépő Anthrax helyét veszi át a FEZEN szerdai napján. A melodikus death metal finn hősei már több mint két évtizede állandó szereplői a világ metal színpadainak. Minden idők egyik legenergetikusabb metal bandája a Skindred és a DevilDriver társaságában lép fel augusztus 3-én, szerdán.


Faithless, Within Temptation, Infected Mushroom, Guano Apes, Milky Chance - hogy csak néhány nevet említsünk a két nagyszínpad fellépői közül. Közel 20 külföldi banda, és mintegy száz hazai zenekar alkotják a FEZEN idei programját. Augusztus 3-tól 6-ig idén is Székesfehérvár a legjobb választás a fesztiválrajongóknak. Temrészetesen, aki a koncertek előtt, közben nem zenei…

Galaktikus Pop Turné a Budapest Parkban - Képes beszámoló

Múlt hét pénteken a The Biebers és a Mary PopKids vette birtokba a Budapest Park nagyszínpadát közös bulisorozatuk, a Galaktikus Pop Turné keretein belül. Az estét Puskás Petiék nyitották, akik a tőlük megszokott hatalmas lendülettel vetették bele magukat a koncertbe. Kamáékkal sem volt ez másképp: hatalmas bulit csaptak, a régi kedvenc slágereink mellett az ősszel megjelenő nagylemezükről is meghallgathattunk egy új dalt.

Bár ez volt a turné utolsó állomása, mégsem szomorkodunk, hisz mindkét csapat hatalmas mosolyt csalt az arcunkra, mi pedig pont ezért szeretjük őket. Már nagyon várjuk a közös, fesztiválos bulikat!


TOVÁBBI KÉPEK ITT! Képek: Andi

hiperkarma EP-bemutató a Budapest Parkban!

A magyar alternatív zenei színtér egyik legfontosabb zenekara, a hiperkarma július 9-én lép fel idén először a Budapest Parkban.

A 2000-ben alakult csapat legutóbb 2014-ben jelentetett meg új anyagot, amikor is - hosszú szünet után - eredeti zenekari felállásban elkészítették a harmadik, Konyharegény névre keresztelt korongjukat, melyet akkor egy nagyszabású, mindenki számára felejthetetlen, visszatérő hiperkarma Halloween keretein belül mutattak be először élőben. Azóta szinte megállás nélkül járják az országot a legnépszerűbb klubok és fesztiválok vendégeként, tavaly ünnepelték a 15. születésnapjukat, velük nyitottuk és zártuk a Budapest Park előző szezonját, és immáron egy új dobossal, a The Carbonfools-ból ismert Hámori Benedekkel július elején ismét ellátogatnak a kedvenc szabadtéri szórakozóhelyünkre.
Bérczesi Robiék ezúttal különleges estének néznek elébe, ugyanis a koncerten egy, a Quimby 25. születésnapjára készített feldolgozás mellett két vadiúj hiperkarma dalt is bemutatn…