A Fővárosi Rapcirkusz hatalmas show-jával nyit a Budapest Park!

2019-ben visszatér a tavaly debütált, Fővárosi Rapcirkusz névre keresztelt produkció, amely ezúttal a Budapest Park nyolcadik szezonját nyitja majd meg április 25-én. Az este folyamán a szcéna krémje mutatja meg magát, ráadásul egy teljesen egyedi, nagyzenekaros kísérettel.

A Fővárosi Rapcirkusz egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, monumentális produkció, amely már csak azért is különleges, mert ilyen volumenű, a feltörekvőket és a legendákat is felvonultató hazai hiphop allstar eseményre még nem volt példa. Négy trombita, három harsona, egy basszusharsona, két alt, két tenor és egy bariton szaxofon, dob, basszusgitár, gitár és billentyű lesz a színpadon, miközben Magyarország legmenőbb DJ-i, MC-i és rap ikonjai váltják egymást.

A fellépők közt tudhatjuk többek között a Punnany Massifot, Saiid-ot, a Hősöket, Dopemant, az Animal Cannibals-t, Mikee Mykanic-et, a finn Felix Zenger-t, valamint az Irie Maffia tagjait, azaz Senát, MC Kemont, és Busa Pistát is. A legnagyobb rap előadókat a Nart Orchestra fogja kísérni, Meggyes Ádám vezényletében. A warm up-ért Mr. Die lesz a felelős.


2019. április 25. 18:00
Budapest Park
1095, Budapest, Soroksári út 60.Jegyárak:
▲ Limitált elővételes: 2999 Ft
▲ Helyszínen: 3999 Ft