Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis: Casanova. Itt a klip!

Fantasztikus négyes robbantja be csütörtökön a slágerbombát és egy igazi klasszikust hoz vissza a zenedivatba, itt a Casanova 2019-es, még pörgősebb, még szexibb és még fülbemászóbb verziója.

30 éve fenekestül forgatta fel a ’80-as évek diszkóit Zoltán Erika Casanova című slágere. Sikere azóta is töretlen, ennek apropóján pedig a popszcéna legmenőbb előadói összefogtak, és egy XXI. századi verzióban pörgetik újra a már jól ismert sorokat.

A sikercsapat felvételét Magyarország top producerének zenei alapja nyitja, az új hullámot Dér Heni és Curtis rapszólói és odamondós szövegei adják, hogy aztán Zoltán Erika klasszikus refrénjével kiteljesedjen a dal.

A slágervárományoshoz egy zseniális videóklip is készült, amelyben tényleg minden arany, ami fénylik, Dér Heni és Zoltán Erika pedig legextrémebb kollekcióikkal kápráztatják el a nézőket. A rendezésért Miki357 felelt, akinek tehetségére nem csak a zeneiparban, hanem a fotósok világában is felfigyeltek, alkotásait például már Berlinben is bemutatták.