Az X-Faktor felfedezettjével forgatott random videót Lotfi Begi

Hangulatos új klippel jelentkezett Lotfi Begi és Tamáska Gabi. Begi ezúttal az énekesnő nagysikerű Bárhol című dalához készített zseniális remixet.

„Tavasszal készítettünk egy közös dalt Tamáska Gabival, azonban addigra már kész volt egy általam készített verzió az első dalából, a Bárhol-ból. Májusban a Kanári-szigeteken voltunk forgatni a közös szerzeményhez, és Lisszabonban szálltunk át, ahol volt 12 óránk a csatlakozásig. Úgy döntöttünk, sétálunk egyet a városban. Épp a Rue Augustán sétáltunk, mikor figyelmesek lettünk három táncos srácra. Előkaptuk a kamerát, és forgattunk egy egysnittes videót a Bárhol remixéhez. Minden annyira random történt, hogy pont ettől lett kifejezetten bájos az anyag” – mesélte Begi a klip történetét a dalnak, ami május óta a fiókban hevert, mostanra azonban mindenki számára elérhető lett.

Lotfi Begi nevét először a Compact Disco zenekar kapcsán ismerhette meg a közönség. A formációnak olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk, mint a YouTube-on 1,3 milliós megtekintésű Te meg én, vagy a Sound Of Our Hearts, amivel a 2012-es Euróvíziós Dalfesztiválon képviselték hazánkat. Begivel ezalatt több projektben is találkozhattunk. 2018-ban kilépett a zenekarból és azóta teljes erejével saját produkcióira koncentrál.

Tamáska Gabi a tavalyi X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje. A fiatal énekesnő Bárhol című slágere egy évvel ezelőtt jelent meg, most pedig Begi fantasztikus remixével éled újjá és szántja fel a klubok táncparkettjeit.