Megjelent az Anna and the Barbies jubileumi nagylemeze

Az idén 15. születésnapját ünneplő rockbanda Indián című jubileumi nagylemeze mától érhető el a MOL kutakon. Az Indián az Anna and the Barbies egyik legkiforrottabb munkája, amely brutális őszinteséggel járja körül a XXI. századi életet feszegető problémákat és kérdéseket.

A zenekar 2019-ben ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját - a különleges, jubileumi alkalmat duplakoncerttel ünnepelték a Nemzeti színházban, ahol az Indián című produkciót adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét.

A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsba markoló dalon keresztül – amelyek férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak.

„Az Indián az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre.” – tette hozzá Pásztor Anna. „Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az évek alatt. Nagyon büszke vagyok az elkészült munkánkra, és alig várom, hogy élőben is játszhassuk a dalokat!"

December 11-én, a megjelenés napján az együttes dedikálást és közönségtalálkozót tart a Kerepesi úti MOL kúton, az Indián dalait pedig többek között az együttes évzáró koncertjén hallhatjuk élőben, december 28-án a Barba Negrában! Had' lássuk a kezeket!