A holnap küszöbén - a Follow The Flow-val kelt a nap

Magyarország egyik legfelkapottabb zenekara új dallal indítja az új évtizedet. A holnap küszöbén lendületet és inspirációt ad minden napkezdéshez, a megjelenéshez egy új klip is debütált – napkeltekor.

A holnap küszöbén egy pozitív hangvételű dal, amely az ébredés keserédes érzését járja körül. A számhoz egy szemet gyönyörködtető videó készült, amely az ébredező városon kívül egy pár bimbózó kapcsolatát mutatja be.

„A dal a koránkelésről, ébredésről szól. Mindannyian morcosan kelünk hajnalban, az egész reggel kómás, szürkés ködbe borul. Mégis, minden reggel tiszta lappal indíthatunk, minden napkelte új lehetőségeket, reményt jelent. Minden nehéz nap véget ér egyszer, és reggel azzal kelhetünk fel, hogy a következő nap más lesz. Ez egy óriási erő, lehetőség az újrakezdésre." – mondta BLR.

„Nap mint nap felkelünk és folytatjuk. A holnap küszöbén arra a kérdésre keres választ, hogy mi az az érv, ami felkelt minket minden nap, ami miatt érdemes felkelni, elindulni, vagy végignézni a napkeltét." – tette hozzá Szakács Gergő.

Az együttes kifejezetten erős évet zárt tavaly, az új évre újabb kihívásokat és célokat tűztek ki. „Sűrű lesz a nyarunk, ezért igyekszünk rágyúrni az év elejére. A holnap küszöbén az első dal, ezt még követni fogják megjelenések, és ha minden jól megy, egy nagylemez is az évben!" – mondta Fura Csé.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

MTV EMA 2021: Világsztárokkal ünnepelhet Magyarország 2 000 leglelkesebb rajongója

MTV EMA 2021: Azahriah és DJ Joel Corry is fellép az MTV World Stage-en

MTV EMA 2021: Több, mint 500 jegy fogyott a Jegykiosztó első napján