Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.

Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori visszatérő szereplője a Best of listának, hiszen 2017-ben már az egyik legstílusosabb énekesnőként emlegettem. Klasszikusan vadóc, - talán ezzel a jelzővel illetném leginkább a Péterfy Bori & Love Band frontasszonyának remek ízléssel összerakott, imádnivaló világát.

Ceanne (Szélinger Anna) (Dal ajánló: CéAnne - RedGoldGreen)
A Hősök énekesnője is másodszor landol A legstílusosabb női előadók-ról szóló cikkünkben, hiszen róla már tavaly is említést tettem. A reaggae szcénában is ismerős ukulele nagykövet igen cselesen keveri a retro és a nagyon mai jegyeket. Lehet őt nem szeretni?

Rúzsa Magdi (Dal ajánló: Rúzsa Magdolna - Mona Lisa)
A jelenlegi hazai zenei élet egyik legnagyobb dívájának listám egyetlen friss tagját, Rúzsa Magdit tartom. Összeállításai igencsak feltűnőek, időtállóak, amiket baromi gondosan megválogat, hiszen szettjeit leginkább világmárkák és egyedi darabok emelik.
szerző: nikiahatos