A Sivatagból jelentkezett a Brains

Nagyon aktuális dallal rukkolt elő a BRAINS produkció. Magyarország egyik legsikeresebb elektronikus zenét játszó zenekara az egyre durvábban érezhető elszigetelődést fogta meg ezúttal, de a magyar szöveg a jelenlegi események hatására több értelmezést is kaphat. A Sivatag érdekessége, hogy Mc Zeek (Németh Péter) és Mc Columbo (Kéri András) mellett szerzőként Wolfie (Farkas Roland) is beletette azt a bizonyos szükséges pluszt. Remek profetikus anyag, pörgessétek!

"Megdöbbenve láttuk, hogy 2020-ban milyen új értelmet nyert a szöveg. 2019 végén született a dal, teljesen más indíttatásból: azt próbáltuk megfogalmazni, hogy a nagyvárosi környezetben az emberi kapcsolatok mennyire gyengék, sekélyesek, hogy sokszor mennyire erős "egyedül vagyok" érzés él bennünk még akkor is, amikor egy tömegben állunk. Erről és az erre a helyzetre sikertelenül megoldást keresésről szólt eredetileg a Sivatag." - mondta Jimbo a szám születéséről.

"Az elmúlt napokban / hetekben ijesztően aktuálissá vált a kiüresedő utcák, magányos városok képe, az emberek még inkább elszigetel(őd)ve ülnek most otthon." - egészítette ki Mc Columbo.

Zene: Varga Norbert (Jimbo)
Lyric Video: Császár Robi / Tri-Angle
szerző: nikiahatos