Ugrás a fő tartalomra

Eklektikus és sokszínű a JETLAG albuma

Immáron negyedik éve ontja magából a jobbnál-jobb dalokat és klipeket az elektropop JETLAG formáció. Nagy örömömre Molnár Tomiék a mai napon az összes létező digitális platformra (Spotify, iTunes Store, Google Play, deezer, Youtube) feldobták az Emlékbe-re keresztelt korongjukat. Az albumról olyan dalok lehetnek ismerősek, mint a már említett, címadó Emlékbe, az Ecküvel közösen jegyzett Ami itt történik, itt is marad, a Nincs lehetetlen, az Újvilág, a Vaddisznó, vagy éppen az idén Fonogram-ra jelölt Hülyeakaroklenni (feat Nemazalány, Jumodaddy).

Az eklektikus albumon persze újdonságokat is kapunk. Ilyen például a szakítás témáját boncolgató, 80-as évek hangszerelésére épült Menetszél, ami nem mellesleg Tamás egyik nagy kedvence. De hallhatjuk a vakszerelmes Temegén-t is, ami nyáron egészen biztosan hatalmas sláger lesz. A korongot izgalmasan fűszerezik a hangulatfestő átkötések, mint például az Újvilág felvezetőjeként megálmodott, apokaliptikus képet nyújtó 23:58. A témákat tekintve megfigyelhetjük, hogy kedvenc szerzőm kilép az egyesszám első személyből és globális témákkal is foglalkozik, például az Újvilág személyében.
A sokféle, sokszínű lemezt személyesebbé teszi, hogy a borítót Tamás kedvese, Cinthya Dictator alkotta meg. Egy biztos, az album találó címet kapott. Valóban emlékezetes.


 szerző: nikiahatos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos