Ugrás a fő tartalomra

Több mint 30 előadó énekli neked a dalt

Nagyszerű projekt, kezdeményezés indult el Pál Dénes, Klátyik Heni, Keresztes Niki és Dobos Juci ötlete nyomán. Ez a négyes ugyanis szeretett volna valamilyen módon köszönetet mondani mindazoknak az embereknek, akik jelenleg mozgásban tartják az országot, vagyis gyógyítanak,  ápolnak, tanítanak,  szállítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vagy éppen vigyáznak ránk, tájékoztatnak bennünket.

Így hát az egyik legzseniálisabb "eszközzel", a zenével üzentek számukra. Kontor Tamás gitárjátékával és sok-sok előadó közreműködésével újragondolták Presser Gábor Neked írom a dalt nagy klasszikusát. És hogy kiket hallhatunk ebben az anyagban? Többek között Dér Henit, Wolf Katit, Völgyesi Gabit, Molnár Tamást, Ember Márkot, a Tóth lányokat, Kökény Attilát, Fehérvári Gábor Alfréd Freddiet, Oláh Gergőt, Charliet, Presser Gábort, valamint Pál Dénest.

"Dolgoztunk valamin az elmúlt napokban. Sok-sok csodálatos ember közreműködésével született egy feldolgozás, amit azoknak szeretnénk ajánlani, akik ma mozgásban tartják az országot. Köszönjük a munkátokat, a kitartásotokat. Hálásak vagyunk, és ígérjük, a magunk módján most is, ezentúl is igyekszünk segíteni. Nincsenek most szavak, hihetetlenül hálás vagyok, hogy ez a projekt egy ötletből napok alatt megszületett. #nekedenekelek #maradjotthon #egyuttsikerul #koszonom" - írta közösségi oldalán a megjelenéshez Pál Dénes.
Előre szólok, megható anyagot fogsz látni, hallani!
 
Technikai feltételek: Tom-Tom Records - Dorozsmai Péter, Wolcán Viktória, 
 Keverés: Dorozsmai Péter 
 Projektmenedzsment, videóvágás: Pál Dénes
Vágó: Tarnóczi Balázs
szerző: nikiahatos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos