Ugrás a fő tartalomra

5 magyar énekesnő, aki minden hajszínnel sugárzóan szép

Hol hosszabb megfontolás, hol pedig hirtelen döntés után életünk során többször váltunk  (többek között) frizurát. Ráadásul nekünk csajoknak számtalan lehetőségünk van a megújulásra, jóval több, mint a férfiaknak. Valamikor egy rosszabb időszaktól búcsúzunk el, vagy valamilyen lelki folyamat miatt módosítunk külsőnkön, de van olyan is, hogy szimplán unalomból változtatunk magunkon. Akár így, akár úgy, időnként nagyon jó érzés felrázni magunkat egy picit. Vagy nagyon. 

Ebben a kis összeállításban most 5 olyan hazai női előadót hozok el, akik dönthetnek bármilyen hajszín mellett, nekik minden tónus remekül áll. Szerintem.
FEDOR KYRA
Kyrát én világos szőke hajjal ismertem meg, de az utóbbi hetekben ő is több tónust kipróbált. A hamarosan új nótával előrukkoló énekesnő borzasztóan szerencsés, mert hihetetlenül sűrű, erős, dús hajkoronával áldotta meg őt a sors. UI: Itt találod legutóbbi beszélgetésem vele.

MARGE
Gondolnád, hogy Marge immáron 33 éves? Hát én sem... Az Itt a vége, az Égen át, vagy éppen az Emoji előadója hosszú ideje rövid hajjal hódít, és ma posztolt barna hajával ő volt az, aki erre a cikkre megihletett. Ha van énekesnő, akitől szépségtrükköket fogadnék, akkor az ő. Természetesen varázslatos.

MISSMOOD
Az énekesnő elképesztő hangjára még akkor figyeltem fel, amikor hosszú hajkoronával hódított. Időközben MissMood rövid fazonra váltott, amit jól tett, mert így sokkal nagyobb hangsúly helyeződik gyönyörű szemeire. Rico partnere alaposan meglepett, amikor Oxigén című szóló klipjében sötét hajjal rukkolt elő, de különös, hogy egyetlen másodpercig sem volt furcsa ezzel a váltással.

TÓTH GABI
A hazai zenei piac legnagyobb kaméleonja egyértelműen Tóth Gabi. Az újdonsült édesanya számtalan alkalommal újult már meg, akinek bátorságára mindig is "irigy" voltam. Gabi egy ideje rövid hajjal nyomja, ami minden tónusában kiadja karakteres arca szépségét. Apropó, te hallottad már Pápai Jocival közös Menedék számát? Érdemes rájuk keresned, a két előadó hangja frenetikusan cseng össze.

TOLVAI RENI
Tolvai Reni lassan 10 éve hívta fel magára a figyelmem elragadó hangszínével, és persze az elmúlt évtized alatt ő is többször módosított külsején hol finomabban, hol drasztikusabban. Lehet szőke, vörös, barna, választhat sötét vagy világos tónust, mindenhogy esztétikus, mutatós a csajbandával nyomuló énekesnő.
szerző: nikiahatos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos