Ugrás a fő tartalomra

Lotfi Begi és Burai Krisztián egy filmbe repíti közönségét

Lotfi Begi nemrégiben Burai nagysikerű Háborgó mélység című dalához készített új változatot. Az eredeti verzió, melyben Opitz Barbi és Missh is közreműködött, hatalmas sikert aratott a hallgatók körében, egy hónap alatt már több mint 5 millióan látták a klipet a YouTube-on.

„Évek óta beszéljük Krisztiánnal, hogy dolgozzunk együtt, de valahogy sose jött össze. Nemrég viszont, amikor épp nyaraltam, a legjobb pillanatomban talált meg egy ötletével. Küldött több demót is, amik nagyon tetszettek, és meg is egyeztünk, hogy belevágunk a projektbe. Időközben azonban megjelent 'Háborgó mélység' című dala, amit hallva azonnal tudtam, hogy a szerzeménynek egy másik arcát is meg tudjuk mutatni, remek lehetőség van benne” - nyilatkozta Begi.

Az eredeti számhoz készült egy másik verze is, ami új irányba vitte a dalt, az alkotók pedig azonnal ráéreztek az új vonalra, így 3 nap alatt el is készült.

„A címet egy film inspirálta, épp ezért lett a remixünk címe 'Háborgó mélység 2', hiszen pont ahogy a filmeknek, ennek a tracknek is folytatása lett” – mesélte el a friss és slágergyanús zene sztoriját Begi. Hozzátette, ez a projekt az előfutára Krisztiánnal közös munkájuknak, ugyanis hamarosan véghez viszik azt a bizonyos ötletet is, amiről korábban szó volt.

Lotfi Begi a hazai remixek koronázatlan királya. Olyan slágerek fűződnek nevéhez, mint a 39 milliós YouTube nézettségű, Kollányi Zsuzsival és Majkával közös Valahonnan, vagy a szintén nagysikerű, Tamáska Gabival közös Bárhol. Legutóbb B. Nagy Rékával kollaborált, a Minden jót című remek egy hét alatt közönségkedvenc lett.

A fülbemászó új zenéhez videóklip is forgott a nagyszerű Miki357 rendezésében. Merüljetek bele a Háborgó mélység 2-be!

Forrás: Magneoton

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos