Nagyot fejlődött Eddig bejárt zenei útja alatt LIL G

A magyar Youtube egyik legnagyobb robbanása 2018-ban egyértelműen LIL G és Nemazalány felbukkanása volt. A két lány egyik percről a másikra kapott hatalmas figyelmet, a csajok útjai azóta mégis elváltak egymástól, ami LIL G-nek véleményem szerint, kifejezetten jót tett. Hiszen amíg a duó olyan komolyan nehezen vehető dalokkal rukkolt elő, mint a Petőfi Sándor, vagy az Unikornis, LIL G számai még ha nem is hibátlanok, mégis sokkal-sokkal mélyebbre nyúlnak.

A fiatal lány őszintén, hitelesen, sajátos hangvételben mesél lelki válságairól, édesapjával voltaképpen nem is létező kapcsolatáról, valamint vállalja hibáit (drogfogyasztás, alkohol, édesanyjától is bocsánatot kér). Az embernek azért van szája, hogy kinyissa, hát LIL G ezt elég gyakran meg is teszi, oda-odapiszkál többek között egykori hamis barátainak is. Határozottan fejlődést láthatunk, hallhatunk a lányon például a Seb, az Árral szemben, az Elvesztettek, a Ne ments meg, vagy éppen az "Édesapám" szerzeményekben. A szorgalom és a kitartás meghozza gyümölcsét.

Úgy tűnik, LIL G az utóbbi időben megtalálta igaz társait is, hiszen nemrégiben együtt dolgozott (többször is) Balával, illetve Norbow barátjával, most pedig Raullal közösen jegyzi az Eddig címre keresztelt, kacifántos férfi-női kapcsolatról szóló, fülbemászó dalát.

szerző: nikiahatos

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Itt jártunk: A Honeybeast és a Prove bulijával búcsúztunk el idén a Budapest Parktól

Ilyen lett TKYD Félelem és Életerő könyve

PREMIER: Itt a Meg Egy Cukorka legújabb klipje, a HARDY TECHNO