Alicia Keys számához írt magyar szöveget YOULÏ

Horányi Juli YOULÏ dalszerző-énekesnő nem tétlenkedett, amíg tartott a karantén, koncertek, fellépések híján igyekezett kreatív alkotással kitölteni azt az időszakot, amíg mindenki, így ő is az otthonába szorult.

“Alicia Keys az egyik példaképem, nagyon inspiráló számomra az egyik nemrég megjelent dala, amihez rögtön írtam is egy magyar szöveget. A dal zseniális és a szöveg is aktualizálva lett a járvány okozta helyzethez, így arra gondoltam érdemes lenne egy videót készíteni hozzá. Mivel rendes stábbal nem dolgozhattunk, a párommal Viktorral, akivel már korábban is alkottunk együtt több produkció kapcsán, úgy döntöttünk, leforgatjuk mi a klipet. Megkértem két zenész társamat Gulyás Barnát és Siklósi Bencét, hogy társuljanak hozzánk és valósítsuk meg együtt ezt az ötletet. Felvették a gitár és a dob témákat és magukról is készítettek videót, ezekhez csináltunk még néhány felvételt mi is Viktorral, amit ő maga vágott össze, így jött létre a klip.”

A dal vidám, optimista üzenete arra biztat, hogy tartsunk ki, bár úgy tűnik a korlátozásoknak vége, még nem tudjuk mikor leszünk ténylegesen túl a járványon, addig is pont ilyen jó hangulatú, pozitív dalokra van szükség, amik tartják bennünk a lelket.

Forrás: Benedek Katalin