Ugrás a fő tartalomra

Molnár Tomi, ha ez volt a célod, te nyertél...

Utoljára zenekaros fellépésen február végén jártam. Nem igazán tudom, hogy mikor volt ekkora kihagyásom 2 koncert között, mint idén, hiszen számomra az egyik legnagyobb energia- és ihletforrást ezek az alkalmak jelentik. Így amikor megtudtam, hogy június utolsó péntekén kedvenc szerzőm a Budapest Parkban akusztikol, tudtam, hogy ott kell lennem, és szinte biztos voltam benne, hogy a buli egy pontján lesz egy lélekszakadásom is. Viszont minden rosszban van valami jó, ezúttal nem más, minthogy el tudtam rejtőzni a kamera mögé, amikor ez megtörtént... Valamiért azt képzeltem, hogy az első felcsendülő dallamokat követően fogom elsírni magam, hogy végre élőzenét hallhatok, ám nem így lett. Az utolsó nótánál tört el a mécses, amikor az AFC egyik legnagyobb slágerébe, a Mennyországba kezdett bele Tamás. A közönség hangja gyönyörűen csengett össze, és ebben a pillanatban minden benne volt. Szeretet, kölcsönös tisztelet az előadó és hallgatósága között, és érezhetően némi stressz is felszabadult, amiért picit fellélegezhettünk az elmúlt hetek, hónapok stressze után.

Tamásról továbbra is csak ódákat tudok zengeni, mert a sokadik fellépését követően sem tudok ráunni. A repertoárt most is rafináltan építette fel, vegyítve az AFC és a JETLAG világát, időnként belecsempészve más előadóknak írt dalokkal. Hangja bámulatos, gitárjátéka zseniálisan magával ragadó (apropó, csodaszép az új szerzemény). Persze zenész társait is jó ízléssel válogatja ki, hiszen ezen az estén hegedűn az őstehetség, Farkas Izsák kísérte játékát.

Tomi, ha ez volt a célod, te nyertél!


fotó, szerző: nikiahatos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos