Lépj ki ebből a nyomasztó időszakból a Hősökkel!

Tavaly december után július utolsó szombatján (07.25.) ismét az Instantban játszik a Hősök. A hip-hop formáció azon kevesek közé tartozik, akik mind a fesztiválok nagyszínpadán, mind a kisebb klubbulikon fergeteges hangulatba kergetik a közönséget (és önmagukat). 

Ha ebben a bizonytalan időszakban szükséged van végre egy lüktető pesti éjszakára, ahol kiadhatod és befogadhatod az energiákat, akkor vár rád a tökéletes Kilépő. A belépő péntek éjfélig mindössze 1500 HUF, a helyszínen pedig 2000 HUF. Ecküék előtt nem mellesleg a hip-hop proféta, TKYD melegít be.
Bio: A Hősök rap csapata 2001-ben alakult és azóta aktív szereplője a magyar zenei életnek. A korai Szóhisztéria, Nyelvtan és Klasszik lemezek megalapozták az underground ismertséget, majd miután a műfaj népszerű lett, emelni tudták ők is a szintet. A Négy Évszak, Érintés és Raplife albumok a nagyközönség felé nyitás céljából is készültek. Ekkor már zenekari felállás kíséri Ecküt és Menthát - de megmaradt az alap dj-set Gozth-al. Az OSG-k fejlődősével együtt nőtt a csapat, s a hiphop stílus felé mindig alázattal fordultak. A Hősök dalok hangulata széles skálán mozog: a Mindörökké vagy a Szó fel éppúgy a csapat emblémája mint az Utolsó vasárnap vagy a Lepörög a Film.

szerző: nikiahatos