Ugrás a fő tartalomra

Az irigyek ihlették Rácz Gergő új számát? Így érdemes visszavágni!

Rácz Gergő az elmúlt hónapokban olyan előadókkal közösködött, mint Burai Krisztián, Rico, (Szédíts másvalakit, Szállj le rólam) Orsovai Reni (Mostantól, AHA), vagy éppen T. Danny (Vége). Az előadó némi 'kihagyás' után most szólóban bújt elő, a Mindent itt hagyok-kal.

Sokszor láthatjuk, tapasztalhatjuk, hogy amikor valaki sikeres(ebb) időszakát éli, szinte rögtön rárepülnek a keselyűk, hogy belerondítsanak boldogságába. Ilyenkor ezek az emberek elfelejtik, hogy mindenkinek vannak nehéz napjai (amit nem kommunikálnak kifelé), és hogy a sikerért vélhetően keményen megdolgozott az, akit éppen bántanak. Erre remek példa Rácz Gergő is, aki nem csak egy jól éneklő előadó, de maga szerzi dalait (zene, szöveg), és rendezőként is fantáziadúsan irányítja, és utómunkálja klipjeit. Kétségtelen, hogy Rácz Gergő és Orsovai Reni igencsak a figyelem középpontjába kerültek, amikor Mostantól című számukkal megnyerték A DAL műsorát, így vélhetően ez a siker és hírnév tette aktuálissá, és hitelessé a most megjelent munkát.

Vajon az irigyek most mit szólnak?

Zene, szöveg, keverés: Rácz Gergő
Mastering: Deutsch Gábor (Anorganik)

Rendező: Rácz Gergő - Leho Danel 
Vágó: Leho Danel - Rácz Gergő
Utómunka (VFX) - Rácz Gergő
szerző: nikiahatos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos