Ugrás a fő tartalomra

Vissza a gyökerekhez Bárány Attilával

A klubok szerelmeseinek a nyár fénypontja lesz a Dexion Remember party augusztus 29-én Balatonfüreden a Club Helkában. A te szíved is megdobbant a név hallatán? Akkor te se ma kezdted a bulizást, ugyanis ezzel az estével a ’90-es évek legmenőbb klubja előtt tisztelegnek a szervezők ez egykori dj gárdával és Bárány Attila exkluzív egész estés szettjével.

Tudtad, hogy a Rádió1 dj-je rajong a történelemért és a szakma nagy mentora?

Bárány Attila a hazai dj/producert szcéna ikonikus alakja. Szakmailag megkerülhetetlen, személyisége pedig minden sztereotípiát meghazudtol. Kevesen tudják róla, hogy rajong a történelemért, és előszeretettel mentorálja, segíti fiatalabb pályatársait. Pályafutása során olyan ma már top dj-ket karolt fel, mint például Hamvai PG vagy DJ Antonyo. Ő maga is egy élő legenda, akárcsak a Dexion Club!

"92-től három évig voltam a rezidense a Dexion-nak, ahol ’95-ös távozásomig folyamatosan teltházas bulik voltak és valami extra energia áramlott köztem és a közönség között, ami mai napig tölt engem. Nagyon örülök, hogy az egykori rezidensek közül velem lesznek Groovy B. és Kató Lajos is.” – meséli Bárány Attila, aki azt is elárulta nekünk, hogy gyönyörű felesége és lánya mellett két hobbija van: a történelem és a sport.

„Nem bántam, hogy együtt kellett tanulnom a lányommal a karantén alatt. A történelmet imádom, ott még hozzá is tudtam tenni a tankönyvekhez.” – osztja meg velünk Attila, aki igazából két mondat után ráhazudtol a közhiedelemre, hogy a dj-k nem intellektuális típusok.

A híres dj/producer magánéletébe ritkán enged bepillantást, de most azt is elárulta, hogy imádja a kutyákat, és a kellemest a hasznossal párosítva gyakran fut két kedvencével kikapcsolódásképpen.

Dexion Remember
Bárány Attila egész estés szett!
Club Helka (8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 8.)
2020.08.29., kapunyitás: 22:00

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos