Találj rá! - Curta ajánlásai #7

Egy kis dicséret, pozitív visszajelzés, pici szeretet mindig jól esik az embernek. Egy ilyen furcsára sikeredett, sokszor impulzus nélküli esztendő végén pedig pláne sokat jelenthet. Éppen ezért indítottam útjára a Találj rá! című cikksorozatot, amelyben hazai előadók hívják fel a figyelmet olyan pályatársak munkásságára, tehetségére, akik szerintük a jelenleginél nagyobb érdeklődést, tábort érdemelnek. Ebben a hetedik részben Curta (SativuS) osztja meg veled dal, klip ajánlásait.


6363 - H0L V4N közr. Ress
"Kevés magyar rap zenét hallgatok és ez egy olyan dal, amit sokat pörgettem idén. Gege mindig jó szójátékokat, elgondolkodtató szövegeket ír. Ez egy könnyedebb, populárisabb dal szerintem, aminek elég kevés a nézettsége." - kezdte.


Lil Tib x Fendo - Ragadozó
"Ezt azért ajánlom, mert az első magyar drillek között van, nagyon jól nyomják a srácok. Biztos vagyok benne, hogy a jövő évben is sok hasonlóan jó dalt fog dobni a csapatuk. Egyre népszerűbbek lesznek."


Hősök - Fázom itt bent
"Ezt a dalt is sokat pörgettem idén, régi Hősök flesse van, méltatlanul kevés a nézettsége." - tette hozzá Curta.


Curta ft. Nick Name - Gettó
"A negyedik ajánlásom saját magamtól lenne, ugyanis ezt a trekket hozzám képest kevesen pörgették, pedig szerintem egy laza kis nóta, jó klippel." - árulta el még nevetve.