ONLINE PREMIER: Új oldaláról mutatkozik be BariLaci

Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők Az ének iskolája című produkcióban, majd pár évre rá a Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorban kápráztatta el a nézőket elképesztő hangjával.

Az énekes-dalszerző nagy utat járt be első médiaszereplése óta: rengeteget tanult, képezte magát, idén pedig elérkezettnek látta az időt, hogy első önálló dalával debütáljon a nagyközönség előtt. A szívbe markoló Féltelek. A DAL 2021 műsorában, ahol hétről-hétre a zsűrit és a nézőket is egyaránt lenyűgözte lehengerlő énekével és pozitív személyiségével, Laci végül a legjobb 4 produkció között végzett.

Az új felvétel különlegességét a lírai zongoratéma és a friss, lüktető dallamvezetés kettőssége adja, melyek zseniális kohéziójához egy igazán kifejező, emocionális szöveg társul. A Messzire mennék első hallásra egy bulis, napsütötte szám, ami azonnali dallamtapadást okoz - a sorok mögé nézve azonban hamar megmutatkozik benne Laci már jól ismert, őszinte, érzelmes énje is. Utóbbi nem véletlen, hiszen a szám egy szerelmes pár szakítása utáni legnehezebb pillanatokat dolgozza fel.

A dalszerző és szövegíró ezúttal is maga az előadó, BariLaci volt, míg az amerikai feelingű hangzásvilág Kelemen Huba produceri keze alatt vált teljessé.

„A Messzire mennék születésekor éreztem, hogy ezzel egy új oldalamat tudom majd megmutatni úgy, hogy közben mégis végig jelen van a tőlem megszokott romantikus, lírai vonal is” – mesélte Laci. „Az én szívemben ez a szerzemény is nagyon különleges helyet foglal el, hiszen egy előző kapcsolatomra való visszaemlékezés ihlette” – tette hozzá.

Elképesztő látványvilágú klippel érkezik az új felvétel, amit Leholegacy (Leho Dániel) álmodott meg. Laci és a rendező között azonnal megvolt az összhang, a végeredmény pedig egy mozivászonra illő kisfilm lett. A videóban megjelenik a szakítást követő fájdalom, az elveszettség érzése, emlékek az önfeledt múltból, és a remény, hogy a szerelmesek még egymásra találnak történetük végén. Az alkotók mindezt modern környezetben, kiváló vizuális megoldásokkal viszik képernyőre egy fantasztikus női főszereplő, Miri közreműködésével, akivel szintén az első perctől kezdve remekül működött a kémia.

„Lehoval és csapatával a magánéletben is barátok vagyunk, ezért nagyon jó hangulatban telt az egész forgatás. Hosszú volt, a nap végére már mindenki rendesen elfáradt, de tudtuk, hogy szuper lesz a végeredmény, ezért megéri! Én minden percét iszonyatosan élveztem”– mondta az előadó.

Zene és szöveg: BariLaci
Hangszerelés: Kelemen Huba
Énekfelvétel, mix, master: Godó Zoltán
Klip: leholegacy

forrás: Magneoton