ONLINE PREMIER: A közreműködés dömping után fergeteges szólóval jelentkezik Curta

Őszintén hatalmas az örömöm, ugyanis eddigi legkedvencebb CURTA dalom premierezik most a BSIDE-on. A Napokat minőségi szövege abszolút magával ragadhatja a hallgatót, hiszen mindenki számára ismerős hangulatban íródott, amelyhez remekül passzol az a JAZZ-es fűszerezettség, amely Curta munkáit jellemzi időről-időre.

"Ezúttal azt szeretném átadni ezzel a dallal, hogy a szürke hétköznapokban is meg lehet találni a szépet és azt, ami motivál a következő napra. Nem szerettem volna sem a dalban, sem a klipben eltúlozni dolgokat, nagyot mondani, csak a valóságot közvetíteni. Hangzásban is kicsit visszanyúltam ahhoz, ami leginkább közel áll hozzám: ez pedig a jazzes vonal, aki ismer tudja, hogy már a legelején ezen indultam el. A dalban sok élő hangszer van, életemben először játszottam fel gitár témát, de a zongorával besegített Szabó Márton "Piszkos" és a hegedűvel Fajkusz Levente is." - kezdte Curta. 

A dalhoz minőségi, hiteles (többek között azért, mert feltűnik benne az előadó kiskutyája is) kisfilmszerű klip videó forgott, ami az első pillanattól megragadja a figyelmet és leköti azt a legutolsó mozgóképig.

"A klip alapkoncepciója egy átlagos nap bemutatása volt, az ébredéstől a lefekvésig, kicsit magányosabb szemszögből és szerettem volna, hogy a szövegben lévő elemekkel együtt működjön a videó. Szerintem ez jól sikerült, elég gördülékenyen ment a forgatás, egy nap alatt felvettük az egészet. Köszönöm Schilling Rolinak az operatőri melót, Ahmetnek, hogy odaadta Sopron egyik legnépszerűbb gyroszozóját, az Ottimot és nem utolsó sorban a kutyámnak, Mollynak." - tette még hozzá nevetve az előadó.szerző: nikiahatos