BULIZZ: Csütörtökön folytatódik a Mertez X Robot Live koncertsorozat

Október 14-én, csütörtökön lesz a Mertez Management és a Robot klub közös koncertsorozatának második bulija! 

A szeptember 9-i, első eseményt nagy érdeklődés övezte, a sorozatot Papp Szabi & Pulius Tibi nyitották meg egy rendhagyó, akusztikus minikoncerttel, az este főszereplője pedig a Meg Egy Cukorka volt, akik fergeteges hangulatot teremtettek.

A következő alkalommal, október 14-én a pop punk stílus uralja majd a Robotot: a LongStoryShort! érkezik, hogy felszántsa a színpadot! Előttük az Anti Fitness Club, a Jetlag, és szólóprojektje kapcsán is jól ismert Molnár Tamás nyitja az estét akusztikus produkciójával.

A Mertez X Robot Live ötlete már a koronavírus okozta lezárások előtt megszületett, a kényszerpihenő alatt teljesen kiforrta magát. A Robot és a Mertez Management közös célt tűzött ki maga elé: hogy teret adjanak a tehetséges, értéket képviselő, de egyelőre szűkebb körben ismert zenekaroknak. A kezdeményezés mögé olyan támogatók álltak, mint a Converse és a Hangfoglaló Program. A koncertek minden hónap második csütörtökén lesznek a Robotban. Ezeken az estéken a főszerepet a kisebb zenekarok kapják, előttük pedig olyan előadók nyitják majd estéket, mint Molnár Tamás, Szűcs Krisztián, vagy Áron András “Apey”.


forrás: Luca Horváth