Itt a klip: Íme az idei utolsó THA SHUDRAS videó

Ismét nagyon fontos téma kapcsán alkotott a THA SHUDRAS. A mérgező kapcsolatok időről-időre mindannyiunk életében megjelennek, a kérdés az, hogy meddig cipeljük a hátunkon ezt a nehéz batyut.


"Néha észre sem veszed, hogy egy toxikus ember mennyi ideje tart fogságban, aki lehet egy ismerős, barát, kolléga, családtag, vagy a párod is. A pokolba vezető út is jóindulattal van kikövezve. Szóval ha valaki minden áron az életed része akar lenni, annak néha az a legjobb biztosíték, ha fixen szükséged van rá. Emiatt jobb neki legyengíteni téged. Így bármikor megmenthet és felkaparhat a földről. Biztos volt már olyan érzésed, hogy valaki, aki mindenben támogatott, nem úgy örült a sikerednek mint, ahogy azt vártad. De vajon meddig mehet el az effajta beteges ragaszkodás?"- filozofál Trap Kapitány a jelenségről.

A Tha Shudras 2019-től igencsak belehúzott klipek tekintetében is, egészen eddig 20 új audiovizuális alkotást publikáltak. Ennek a klipdömpingnek az utolsó állomása a Félsz -e a sötétben, ami egyben már előfutára annak a TRAP KAPITÁNY ÉS A SAJÁT FARKÁBA HARAPÓ KIRNŐ címre keresztelt sorozatnak, ami egy igaz történetet filmesít meg.

Zene: Freddie Shuman & Balogh László
Szöveg: Molnár Tibor Attila
Felvétel és Mix-Master: Freddie Shuman
Klip: KR videography
Rendezte: Gáfor Délia
Asszisztens: Szászné Radács Ivett
Forgatókönyv: fman production

szerkesztő: nikiahatos