Fábián Juli Alapítvány adománygyűjtő gála - MagNet Fény Ünnepe

2021 ismét nem volt könnyű esztendő senkinek, így a zeneiparban dolgozók-alkotók számára sem. A Fábián Juli Emlékalapítvány a következő hetekben pályázatot ír ki mindazon zenészek-kollégák számára, akik egészségügyi vagy szociális helyzetük, egészségkárosodásuk, a korral kapcsolatos problémáik vagy a számukra nem vállalható kockázat miatt tartósan vagy ideiglenesen, a Covid-19 járvány következtében kialakult helyzetben nem tudják fenntartani magukat és/vagy családjukat. 

A támogatásokhoz szükséges pénzalap előteremtéséhez december 18-án szombaton MagNet Fény Ünnepe címen adománygyűjtő gálát szerveznek a Magnet Ház patinás épületében. A délutántól estébe nyúló eseményen tucatnyi különleges program - minikoncertek, különleges zenei előadások, workshopok - várják mindazokat, akik támogatni szeretnék a nehéz helyzetben lévő zenészeket alapítványunkon keresztül. 

A rendezvény különböző kategóriájú támogatói jegyekkel látogatható, a helyszín limitált befogadóképessége és a járványhelyzet miatt az esemény stream közvetítésen keresztül IS elérhető lesz, szintén minimális támogatásért cserébe. 


forrás: Pozsogár Tündi