PREMIER: Megérkezett Dánielfy Gergő és az Utazók új klipje

A Dánielfy Gergő és az Utazók szinte már fénysebességgel ontja magából a dalokat és egyéb kreatív tartalmakat, hiszen 2018-as alakulásuk óta kiadtak 2 lemezt, illetve számtalan singlet klip kíséretében. Ez a tendencia folytatódni látszik, hiszen letették az asztalra 3. stúdió lemezüket és egy újabb videót.


Amíg az első lemez egy útkeresés volt, a második pedig inkább kísérletezgetés, addig ez a harmadik korong egy sokkal modernebb hangzásvilágot emel be az Utazók életébe, ami a szintipop stílusjegyeit forgatja egy igazán elegáns köntösbe. A Szimpla Vágyak névre keresztelt anyag arra keresi a válaszokat, hogyan képes egy fiatal srác megküzdeni az élet nehézségeivel miközben ő csak zenélni akar és csajozni.

12 tétel szerepel a korongon, ami egy igazi érzelmi hullámvasút. Az eufóriától a legmélyebb befelé fordulós pillanatokig kapunk érzelmi tölteteket, amelyeket valószínűleg mindenki másképp dolgoz fel, de az tény, hogy ezen az albumon sokkal szókimondóbbak a szövegek, mint eddig valaha. Néhol olyan témákat feszeget, amiket az eddigi Dánielfy Gergő és az Utazók dalokból nem lehetett megismerni, így sok szempontból újdonság ez a megjelenés.

„Az album érzelmi mélypontját választottuk zászlóshajójának, amivel együtt megjelenik a lemez, hiszen ez a legtisztább dal az összes közül. Olyannak érzed magad, mintha meztelen lennél és megállt volna körülötted a világ. Egy őszinte vallomás, egy lecsupaszított hangszerelésben. Nekem ez a Részeg álom, ami egy fontos személyről szól, aki kilépett az életemből”- jegyezte meg a dal szerzője Dánielfy Gergő.

A dal péntektől (01.21.) Spotify-on és a többi zenemegosztó oldalon is elérhető és a lemez többi dalára is várható képi megjelenés. A csapat nem áll meg és idén is sok helyre utaznak, hogy bemutassák harmadik nagylemezüket.

Zene, szöveg: Dánielfy Gergő
Hangszerelés: Mosquito
Felvételek, keverés, mastering: Mosquito és Szilágyi István

Rendező: Dánielfy Gergő
Videó: BN Pixels

forrás: Posta Máté