2022 - Ezeket pörgettem legtöbbször április

Nagy erőkkel robbant be a tavasz, ami nem csak a koncertszezont hozta el számunkra, hanem sok-sok új dalt, klipet is. Eljött a hónap utolsó napja, hozom is összeállításomat az én kedvenc áprilisban megjelent számaimmal.

DZSÚDLÓ - HA MEGHALOK

Dzsúdló komoly, és kissé sötét témájú újdonsággal jelentkezett a hónap során. A Ha meghalok középpontjában az előadó azt boncolgatja, hogy mi lesz, ha véget ér az élete.


MOLNÁR TAMÁS - NEM MEGYEK VISSZA

Azt hinnéd, hogy Molnár Tamás már nem tudja tovább fokozni? Ó, dehogynem! Az előadó év elején rukkolt elő első szólólemezével, a Szív utcával, amellyel minden eddiginél mélyebbre ásott.  A Nem megyek vissza őszinte szerzeményében sötét múltja démonaival néz szembe újra és újra. A dalhoz zseniál klip forgott Czoller Bence rendezésében, Cinthya Dictator látványtervezésével, Nagy Botond vágásával. Remek szöveg tele értelemmel és érzelemmel.


LUCA - ITT HAGYTÁL

Luca, aki - a Wellhelloval, valamint ByeAlex és a Slepp-vel közös slágerek óta – egy ideje saját dalokkal építi karrierjét, ismét egy önálló szerzeménnyel rukkolt elő, melyben olyan érzéseket oszt meg, melyeket mélyen magába zárt. Az Itt hagytál őszinte, személyes, sötét és szomorú. Ez a dal valakinek vagy valaminek az elveszítéséről, a magunkba burkolózásról szól.


TEMESI BERCI - PROVINCE

Könnyed fúziós, mégis populáris jazz zenével jelentkezett Temesi Berci. A Province dal alaposan meg lett szórva fűszerrel, köszönhetően a remek szaxofon szólónak, valamint a pregnáns dobolásnak. Berci immáron ötödik nagylemeze hatodik klipjével rukkolt elő, amelyhez ismét jó érzékkel választott társakat maga mellé. 


szerző: nikiahatos