Itt a klip: Luca saját démonáról énekel

Luca, aki - a Wellhelloval, valamint Bye Alex és a Slepp-vel közös slágerek óta – egy ideje saját dalokkal építi karrierjét, ismét egy önálló szerzeménnyel rukkolt elő, melyben olyan érzéseket oszt meg, melyeket mélyen magába zárt.

Az Itt hagytál őszinte, személyes, sötét és szomorú. Ez a dal valakinek vagy valaminek az elveszítéséről, a magunkba burkolózásról szól.


„A klipben van egy „démon”, ami azt a sok sötét és szomorú dolgot szimbolizálja, amiről nem szeretnék beszélni, amire gondolni is nehéz. Ő üldöz engem, hogy nézzek szembe ezekkel a dolgokkal, mindig a sarkamban van.”

„Az emberek egy része úgy birkózik meg traumatikus, vagy éppen csak negatív történésekkel, hogy bezárkózik. Én is ilyen vagyok. Úgy érzem, könnyebb, ha nem gondolok bele mélyen ebbe az egészbe, mert olyan dolgok jönnek fel, amivel az adott pillanatban lehetetlen lenne megbirkózni, számomra. Mindig mondják, hogy beszélj róla valakivel, add ki magadból, én ennek pont az ellenkezőjét szeretném; magammal beszélem meg ezeket a dolgokat, vagy leírom inkább, ilyen típusú ember vagyok. Nem azt mondom, hogy ez egy jó dolog, hogy ezt így kell csinálni, én egyszerűen ezt érzem. A most megjelent dalom az “Itt hagytál” nagyon fontos nekem, ez az első olyan szerzeményem, amiben teljesen biztos vagyok. Ennél a dalnál értettem meg hogy milyen az amikor az érzéseidet egy dalba öntöd.” - mondta el még Luca.


forrás: Gold Record