Itt a klip: Szerelmi csalódásáról énekel új dalában Tabatabai Nejad Flóra

Új dallal jelentkezik az Ének iskolája, a Sztárban sztár + 1 kicsi és az X-Faktor 10. jubileumi évadának felfedezettje, Tabatabai Nejad Flóra. A Bevallom azokról a szerelmekről szól, amelyekről elhittük, hogy örökké tartanak, mégis csalódással értek véget.

Már az X-Faktor versenye alatt megjelent Nejad Flóra első saját száma, a Mocskos pénz, melyet Burai Krisztián szerzett. A közös munka sikere után úgy döntöttek, újra összefognak, ám ezúttal már együtt jegyzik a dalszöveget. „Nagyon különleges volt az alkotási folyamat, mintha végig egymás mondatait egészítettük volna ki” – mesélte Flóra. „Mindkettőnkből egészen mély érzések törtek a felszínre írás közben.”


A Bevallom című szerzeményben azokról a románcokról mesélnek, melyek ugyan tündérmesébe illően kezdődnek, végül csalódással érnek véget. „Azt a pillanatot szerettük volna megragadni, amikor az ember rájön, mégsem igaz, amit a viszonyukról hitt, de bármennyire is bántja ez, idővel továbblép és elfogadja, ennek így kellett történnie” – mondta Flóra. Krisztián pedig hozzátette, a Bevallom a lányok oldaláról mutatja be a szakításokat. „Felsorolja a férfiak azon jellemvonásait, melyek nem feltétlenül pozitívok egy párkapcsolatban.” A dalszerző szerint Flóra azonnal átérezte a dal szellemiségét.

Az énekesnő jelenleg Szegeden jár középiskolába, hamarosan érettségizni fog és döntenie kell a továbbtanulásáról. „Szeretnék Budapestre költözni és egyetemre járni. A szüleim az egészségügyben dolgoznak és elképzelhető, hogy követem a példájukat és gyógyszerész szakra jelentkezem.” Flóra jövőbeli tervei között természetesen komoly szerepe van a médiának és a zenének is, a következő hónapokban több új dallal is jelentkezik majd. „Remélem, hogy hamarosan élőben is előadhatom ezeket a számokat” – tette hozzá.


forrás: Gold Record