Itt a klip: Meghökkentő videóval érkezett Audiopoeta nagy lemezbemutató koncertje előtt

Nemrég jelent meg Audiopoeta új konceptalbuma, a Keserű Savanyú Édes, amelynek dalai rendkívül pörögnek a digitális felületeken, videómegosztók csatornáin, és a Spotify legnépszerűbb, hazai szerkesztői listáira is felkerültek. A sokoldalú, frappáns előadó-dalszerző május 27-én pedig élőben is bemutatja a korongot, de előtte még egy zseniálisan ironikus klippel, a Bourbon-nel ajándékozza meg a közönséget.

Ízek, hangulatok és egymáshoz jól passzoló, különböző stílusok kavalkádja Audiopoeta új, formabontó lemeze Keserű Savanyú Édes címmel jelent meg. Az alkotó, Belényi Misi első konceptalbuma hihetetlen történetekbe enged bepillantást, miközben felfedezhetjük a szerző védjegyének számító társadalomkritikus, filozofikus gondolatait is – amit most pénteken az Instant nagyszínpadán végre élőben is hallhatunk:
„Annyit előzetesen elárulhatok, hogy lesznek korábbi, népszerű számok is, de fő attrakciónak a „Keserű Savanyú Édes” felvételeit szánom. Megkísérelünk a zenekarommal közösen egy olyan műsort összehozni, ami tükrözi az LP-t, szóval bárki, aki ellátogat, készülhet az érzelmi hullámvasútra!” – mondta el az Audiopoeta produkció mögött álló Belényi Mihály, aki a nagy show előtt új klipjével, a Bourbon-nel hív táncra és egy kis gondolati kísérletre.

„A Bourbon első hallásra egy bulisabb – a három ízből pedig az Édes kategóriába sorolható - szám a kiadványról, de egyúttal szerettem volna görbe tükröt is tartani, mennyire káros a társadalmunkban uralkodó, eltúlzott férfiasság és a bulizásba burkolt, féktelen alkoholizmus. A videóklip is erre szinkronizál, benne olyan abszurd jelenetekkel, amitől sokan hátrahőkölhetnek majd” – mesélte Misi.


forrás: Magneoton