Fülbemászó Disco-Funk zenével indítja a nyarat a Hársházi-Lombos szerzőpáros

Az előadóként is egyre sikeresebb dalszerző-producer, Hársházi Szabi új videóklipes dallal jelentkezett. A Jelez a szív című szerzemény hangzásvilágával és a hozzá készült klip a képi világával a 80-as évekbe repít vissza minket. A dal pozitív mondanivalójára is érdemes odafigyelni, ami Lombos Márton dalszövegíró érdeme. 


„A 70-es évek végén illetve a 80-as évek első felében élte fénykorát a Disco Funk zene. A műfaj iránti tiszteletből és szeretetből mindenképp szerettem volna az első lemezemre olyan dalokat, amelyek ezt a zenei világot idézik meg.” – mondta Hársházi Szabi, akinek a bemutatkozó albuma nyár közepén jelenik meg.

Szabi és Marci 2014 óta dolgoznak együtt. Azóta több előadónak írtak már sikeres, zenecsatornákon sokat játszott dalokat. Legutóbb megjelent közös szerzeményük - amit szintén Hársházi Szabi énekel - felkerült egy szórakoztatózenei válogatásalbumra, amely a 20. heti MAHASZ Album Top 40 második helyén szerepel. Lombos Marci ezzel kapcsolatban a napokban posztolt közösségi oldalán:
„Hársházi Szabival sok éve dolgozom. Producer úrnak hívtam őt, mert mindig másoknak írt dalokat és ezeket adta ki, illetve menedzselte is a dalokat. Két évvel ezelőtt találta ki, hogy megmutatja magát a színpadon, kiáll a frontra. Mára szinte minden zenei csatorna játsza dalait, és most a Kattan a zár, amiben én is alkotóként vagyok jegyezve, felkerült egy válogatáslemezre... jelenleg a második helyen áll a lemezeladási listán…”

Hársházi Szabi elmondta, hogy az idén nyáron – ANTRÉ címmel – megjelenő bemutatkozó lemezének kiemelt darabja a Jelez a szív című alkotás.