Gofrit neveztek el Kocsis Paulináról

Különleges közönségtalálkozót tartott Kocsis Paulina, a tavalyi X-Faktor második helyezettje a budapesti Waffiniben. Az énekesnő róla elnevezett, óriási méretű gofrit készített, amit a rajongói is megkóstolhattak.

Paulina imádja az édességet, elsősorban mogyorókrémet fogyaszt, és azt minden mennyiségben és formában; önmagában, palacsintában és muffinban is gyakran eszi. Nagy kedvence a gofri is, és most az a megtiszteltetés érte, hogy róla neveztek el egy desszertet Budapesten, a Waffini bárban. 

"A Paulina gofri alapja meggyes tészta, ami félbe van hajtva, és ebbe kerül bele a csokipuding" – mondta az énekesnő. - "A tetejére csokiöntet, porcukor, pillecukor és apró színes cukorszórás kerül. Nagyon finom, és akkora, hogy ember legyen a talpán, aki meg tudja enni."

A gofrit Paulina a közönségtalálkozóján el is készítette, és a rajongói megkóstolhatták. A sok finomság elfogyasztása mellett rendszeresen mozog is az énekesnő. "Hetente három alkalommal 4-5 kilométer futok a Margit-szigeten vagy a rakparton" – árulta el Paulina. - "Nem feltétlenül az alakom megőrzése miatt, inkább a színpadi állóképességemhez kell." A jó kondi el is kél, mivel az énekesnő idei nyara tele van tennivalókkal, fesztiválos fellépésekkel.


forrás: Pr Garden
fotó: Knap Zoltán