Itt a dal: Amíg körbeturnézza a világot, megtalálta az igazi irányt Sidd DeVille

Miközben az angol nemzetiségű Guns Tribute, a The Guns N' Roses Experience énekeseként járja a világot (a teljesség igénye nélkül: Franciaország, Belgium, Ciprus, Írország és Skócia) nem hanyagolja el szóló karrierjét, a hazai közönséget sem Sidd DeVille.


Sidd májusban indult el szóló pályáján, amelynek ezúttal hatodik állomásához érkeztünk el. Az első dalt az életrajzi ihletésű Első lettél jelentette, ezt követte az új köntösbe öltöztetett AC/DC klasszikus, a Highway to Hell, a dance-pop-rock világba elkalauzoló Örökké nem eshet (Vad szívvel), majd a lázadó hangulatban született, lendületes Echoes in the night.

A hatodik anyag ismét magyar nyelven csendül fel, aminek már csak a címe is igen érdekes: Egy kortyot a fényből.

„Azt a kortárs popzenét, amit elterveztem magamnak a szóló pályám kapcsán, ez a dal reprezentálja az eddig megjelent számok közül a leginkább. Slágeres, könnyedén fogyasztható, barátságos hangzásvilágú.” – kezdte Sidd. „Egy tehervonat erősséggel belém csapódó vámpír-jellegű románc, kaland nyomán született. A szöveg kicsit költőibb, mint az eddigiek, nyakatekertebb. Mindig is az ilyen szövegeket szerettem, amelyek mélyek, tele vannak utalásokkal, hasonlatokkal, rejtett mondanivalókkal, nem egyértelmű gondolatokkal. Ezek azok, amelyeket többszörösen, különböző helyzetekben, különböző módon lehet megfejteni.” – árulta még el az előadó.

Kortyoljunk hát együtt a fényből!


szerző: nikiahatos