Itt a dal: Te csinálod ezt velem vagy ez belülről fakad? – kérdezi a Kéknyúl

Nyári dalt mutat meg, az eddig csakis fizikai formában elérhető Smoke & Mirrors kislemezről a Kéknyúl. A most online is debütáló Heart Spellt ma a Kobuciban énekelheti a közönség a zenekarral.

A Kéknyúl 2015 után idén jelentkezik ismét nagylemezzel. Különleges megoldást választottak, hiszen tavasszal a Magyar Zene Házában teltház előtt mutatták be a Smoke & Mirrors kislemezt, azonban az ezen szereplő dalok eddig csak fizikai formában voltak elérhetőek. Ezen a kislemezen szerepel a most végre digitálisan is elérhető Heart Spell, így készülő nagylemez dalai közül már kettő - a korábban megjelent Any Other Way, és most a Heart Spell - is hallgatható bárhol, bármikor.

„Ez a dal egy nyári hangulatot fest le, a nosztalgikus kocsikázás pillanatait. Egy szerelmi vallomás, egy fajta átok, hogy nem tudok mást tenni, másra gondolni. Nem is gondolok, teljesen el vagyok bűvölve.” – meséli a szövegíró Andrew Hefler, a zenekar énekese arról, hogy milyen érzéseket kelt benne a Heart Spell. - „Téged akarlak es nem tudom, hogy te csinálod ez velem, vagy az belőlem fakad.”

A számban, ahogy a teljes lemezen Weil András produceri munkája hallható. Ha valaki kézbe venné a teljes Smoke & Mirrors lemezt, vagy csak táncolna a Heart Spellre annak legközelebb június 29-én a Kobuciban van lehetősége ezt megtenni. A zenekar egyetlen nyári budapesti koncertjét adja, ahol a készülő új lemezbe való bepillantáson túl megszólalnak majd a jól ismert Kéknyúl dalok is.


forrás: Bodó Bence