Itt a dal: Vad szívvel készítette el harmadik szóló anyagát Sidd DeVille

Májusban kilépett a korábban már jól megszokott stílusból, szóló karrierbe kezdett Sidd DeVille. Az előadó stílusokat átívelő kortárs popzenékben gondolkodik, debütáló anyagát az életrajzi ihletésű „Első lettél” jelentette, amelyben rapperként is megmutatta magát a hallgatóinak. A második anyag ötletét egy 2017-es németországi fellépés adta, így öltöztette új köntösbe az AC/DC egyik nagy klasszikusát jelentő „Highway to Hell”-t. Most pedig egy izgalmas dance-pop-rock nótával rázza fel a hetet „Örökké nem eshet (Vad szívvel)” címen. 


„Tökre tetszett annak idején a Holló című film, már akkor elhatároztam, hogy szeretnék egy ilyen hangulatú dalt írni majd egyszer. Az ’Örökké nem eshet (Vad szívvel)’ számot egy szakítás, egy továbblépés ihlette. Az első verziót 2010-ben készítettem el, akkor még teljesen másképpen szólt. Vannak dalok, amik hosszú időre a fiókban maradnak, nem akarnak összeállni hamar. Ilyen ez a szám is.” – árulta el Sidd. 

Sidd DeVille (Boda Ákos) zenei karrierjét túlnyomó többségben a hagyományos rock n’ roll tette ki eddig, bizonyított korábban olyan formációkban, mint a Guns N' Roses Experience UK, a Machine Mouse, a Holiday Crüe, vagy éppen a Helldorado. Pályája során lehetősége volt fellépni Európa legtöbb országában. Akad benne történet még bőven, így szép sorban érkeznek szerzeményei.


szerző: nikiahatos